Kiemelt termékek

StyliD Evo

A StyliD Evo egy nagy teljesítményű termékcsalád, amely rugalmasságot kínál a világítási rendszer frissítéséhez, ha üzletében az új elrendezésekhez és kirakatokhoz illeszkedő hangulatot szeretne teremteni – anélkül, hogy cserélni kellene a lámpatesteket.

Iridium gen3

Az első intelligens, beépített mobil GPRS-kapcsolattal rendelkező lámpatest, amely automatikusan üzembe helyezhető, és automatikusan importálja az eszközadatokat a CityTouch világításkezelői platformról.

Metronomis LED

Vigyen új színt a városképbe modern LED közvilágítás segítségével

Professional quality luminaires for your project

The Philips ProjectLine luminaire family is one of the most popular options for professional lighting projects.

Maxos fusion

Az ipari terek esetében a biztonságos környezet megteremtése elsődleges prioritás. Mostantól a Maxos fusion rendszerrel egyszerre felelhet meg az ipari előírásoknak és maximalizálhatja beruházása értékét.

DigiStreet

Az okosvárosok számára kifejlesztett, rendszerbe köthető (SR) DigiStreet segít felkészülni a digitális korszakra, és lehetővé teszi az energia- és erőforrás-használat csökkentését. Emellett nagy teljesítményű Ledgine optikával rendelkezik, és a Philips szervizcímkének köszönhetően hatékonyabb karbantartást tesz lehetővé.

SpaceWise

A SpaceWise beépített vezeték nélküli vezérléssel rendelkező, rugalmas LED-világítási rendszer, amely lehetővé teszi, hogy az irodai tereket több világítási zónára ossza fel.

Philips MasterConnect LED fényforrások

A régi fényforrások kiváltására alkalmas, okos LED fényforrásokkal könnyű és zökkenőmentes a fejlesztés és a hálózatalapú világítás előnyeinek kiaknázása.

CoreLine

A CoreLine energiatakarékos és könnyen felszerelhető LED lámpatesteket kínál, melyekkel kiválthatók a hagyományos világítási megoldások.

Ledinaire – egy egyszerűen nagyszerű LED

Ledinaire – Most egyszerűen és felesleges kiadások nélkül válthat LED megoldásra

LED fénycsövek

Az optimalizált energiahatékonyságtól a legmagasabb fényteljesítményig. A Philips LED fénycsövek portfóliójával most megtalálhatja a megfelelő energiahatékony fénycsöveket.

TrueForce LED világítás

Philips TrueForce LED fényforrások – költséghatékony megoldás a HID kiváltására, amely megkönnyíti a közvilágítás és az ipari lámpák LED-re való váltását.

LED fényforrások

Philips LED fényforrások – LED fényforrásaink széles választékával kiváló minőségű alternatívát biztosítsunk a hagyományos izzók és halogén spotlámpák kiváltására.

LED-szalagok

A Philips új LED-szalagjai a kiváló minőségű világítás széles választékát kínálják, amely sokféle alkalmazási területet és költségvetést lefed.

LED-re váltás

A LED-re váltás még soha nem volt ilyen egyszerű! Járjon az EU-előírások előtt, és válasszon a sokszínű, gyorsan és egyszerűen telepíthető LED megoldások közül.

Interact Ready termékek

A Philips Interact Ready lámpák és lámpatestek az intuitív Interact Pro alkalmazással együttműködve lehetővé teszik, hogy a kis- és középvállalkozások hálózatalapú világításra váltsanak.

Perfectfit

Szeretnénk megkönnyíteni munkáját – a pontos specifikációknak megfelelően nyomtatott lámpatestekkel.

Hogyan segíthetünk Önnek?

Kapcsolat

Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereink iránt, ezen az űrlapon írhat nekünk.