Tegye vonzóbbá üzleteit

Kiemelt termékek

Csábítsa be, majd alakítsa az embereket hűséges vásárlóvá

A világítás nagy hatással van az ügyfelek boltban szerzett élményeire. A megfelelő világítással esztétikusabbá teheti üzletét, biztosíthatja a belső elrendezése rugalmasságát, bemutathatja a termékeket, bevonhatja az ügyfeleket, és a vásárlóivá teheti őket. Ezenkívül biztosíthatja épülete IoT-kompatibilitását azzal, hogy hálózatalapú lámpatesteinket az Interact Retail szoftverrel együtt használja, így kiaknázhatja az okostechnológia erejét.

Fokozza az élményt

Tervezze meg, hozza létre, frissítse és kezelje boltja világítási témáit

Különböztesse meg márkáját a többitől személyre szabott világítással

Növelje az üzletet olyan világítással, amely bevonja és hűséges vásárlóvá teszi az embereket

Növelje a márka ismertségét

Indítsa el márkája történetét a kirakatban dinamikus világítási témával

Vezesse az ügyfeleket a kívánt területekre vagy promóciókhoz dinamikus világítással

Hozzon létre konzisztens hangulatot a márkájára szabott világítással

Optimalizálja a műveleteket

Gondoskodjon az üzletei időbeli nyitásáról az ellátási láncára szabott megoldásokkal

Csökkentse a költségeket energiatakarékos LED-világítással és vezérléssel

Minimalizálja az állásidőt egyszerűsített telepítéssel és üzembe helyezéssel, valamint globális támogatással

Teremtse meg a tökéletes élményt a legjobb minőségű fénnyel

Tudjuk, hogy az érzelmek kulcsfontosságú szerepet játszanak a vásárlók döntésében, és hogy megfelelő érzelmeket a megfelelő élménnyel lehet kiváltani. A fényminőség megkülönböztető tényező lehet, amikor megteremti a márkája által nyújtott élményt az üzletében.

A fényminőség nemcsak a világítás paramétereit és jellemzőit jelenti, hanem azt a módot, ahogy a világítás befolyásolja a vásárlási élményt, a tér érzékelését és a termékválaszték bemutatását.

A kiváló világítás az élmény megteremtéséről szól. Nem csak látható, hanem érezhető.

A fényminőség előnyeinek rövid áttekintése

A fényminőség előnyeinek rövid áttekintése

Különböztesse meg a márkája nyújtotta élményt

Teremtsen olyan hangulatot, amely egyedileg azonosítja márkáját és a bolt célját. A Philips Fashion Proof Optics (FPO) intenzív fényeket és kontrasztokat biztosít, amelyekkel javíthatja a termékválaszték megjelenését, hangulatot teremthet, és kifejezheti a bolt identitását.

A termékválasztéka rivaldafényben

A Philips Fashion Proof Optics (FPO) kiemeli a termékválasztékát. A miniatűr spotlámpáknak és a kiváló káprázáskorlátozásnak köszönhetően az egyedi optika 30%-kal intenzívebb fényeket és dupla annyi kontrasztot biztosít, így kiemelve a termékkínálatot.

Javítsa termékválasztéka színeit

A vásárlók a szemüknek hisznek. A Philips LED-árnyalatai biztosítják, hogy termékválasztéka élénk színekben fog megjelenni. Hangsúlyozza ki a szövetek természetes színét, és gondoskodjon arról, hogy a vásárlók a valódi színeket lássák. Nyűgözze le őket a fényminőség által megteremtett élménnyel!

Fokozza az üzlete figyelemfelkeltő erejét és forgalmát

A nagyon keskeny sugárzási szöggel és a magas intenzitású fénnyel élénk és vonzó kirakatokat alkothat. A kirakatai így még napos időben is világosnak és hívogatónak fognak tűnni.

Fedezze fel a lehetőségeket

Alkossa meg saját világítását, és különböztesse meg márkáját a többitől

Az üzlete egyedi, így a világításnak is annak kell lennie

Személyre szabott világítás

Nagy, dekoratív függőlámpák a projektje igényeire szabva

Stílusos kiemelő fényforrás beépített zsanérral

Fedezze fel a hálózatalapú világítást

Fedezze fel a hálózatalapú világítást

Üzlet világítás, mindenhol találkozunk vele. Milyen lenne, ha képes lenne elérni az üzemeltetési hatékonyság új szintjeit, a jobb bolti élményt és több adatot a részletes kereskedelmi elemzésekhez? A hálózatalapú LED-világítással támogatott Interact Retail mindezekre és még többre is képes. Alakítson ki lenyűgöző és rugalmas üzleteket, aktiváljon meghatározott vásárlói viselkedéseket zónákra osztás és fényrétegek segítségével, és lepje meg helyalapú ajánlatokkal a vásárlóit az okostelefonjukra telepített bolti alkalmazásán keresztül. Ezt hívjuk mi okoskereskedelemnek.

Világítástechnikai szolgáltatások

A világítástechnikai szolgáltatásokat a Signify kezeli. Mi gondoskodunk a világításról, hogy Ön a vállalkozásával foglalkozhasson. Vállalatunk webhelyén további információkat talál ezekről a szolgáltatásokról.

Professzionális szolgáltatások

Kezdettől fogva személyre szabott támogatást kínálunk, és arra törekszünk, hogy ötvözzük az ambícióját a tudásunkkal, a legjobb megoldást nyújtva az Ön számára, miközben értéket adunk a vállalkozásához.

Életciklus-szolgáltatások

Vállalkozása hosszú távra tervezett világítástechnikát érdemel. A problémák megelőzésétől a gyors távoli segítségnyújtásig a támogatásunk segít, hogy világítástechnikai rendszere tovább üzemképes maradjon.

Kihelyezett szolgáltatások

Üzleti igényeire szabott világítástechnikai megoldásokat kínálunk, egyértelmű fő teljesítménymutatóknak (KPI) megfelelően.

UV-C-fertőtlenítési szolgáltatások

Jól ismert, hogy az UV-C-sugárzás fertőtleníti a levegőt, a vizet és a felületeket. Az UV-C hatékony és helyes használatának biztosítása érdekében szolgáltatásokat nyújtunk a projekttervezéshez, a tervezéshez, a telepítéshez, az üzemeltetéshez és a karbantartáshoz.

Többet szeretne tudni?

Ha kérdése vagy kérése van, forduljon a helyi kapcsolattartójához.

Letöltések