Kikapcsolni vagy megmutatni?

LED fényforrás minden alkalmazáshoz

Soha nem volt még ennyire egyszerű megteremteni a tökéletes hangulatot bármelyik helyiségben és bármely alkalomra. A Philips lighting a dekoratív LED fényforrások egész portfólióját kínálja, amelyek a rendkívül stílusos megjelenést egyszerű használattal ötvözik. Az innovatív Philips ExpertColor technológiával ellátott, kivételes fényminőséget és magas színkonzisztenciát biztosító lámpák bármilyen belső tér hangulatát átalakítják. A Philips DimTone lámpák lehetővé teszik, hogy a fényerőt a hagyományos lámpák meleg árnyalataira tompítsa, így funkcionális világításról hívogató és hangulatos légkörre válthat.

Stílusos forma

A Philips dekoratív LED fényforrások minden stílushoz kínálnak dizájnos megoldást. Az ipari formatervezéstől a modern eleganciáig – még soha nem volt ennyire egyszerű megteremteni a tökéletes hangulatot.

Fényminőség

A tökéletes CRI, a lámpák közötti kiváló színkonzisztencia és a villódzásmentes, egyenletes szabályozás kivételesen kellemes látványt biztosít bármilyen környezetben. 

Változatos portfólió

A Philips dekoratív LED fényforrásaink széles választéka a szállodáktól és éttermektől kezdve az üzletekig és tárgyalótermekig minden stílushoz és funkcióhoz megfelelő világítási megoldást kínál.

A dekoratív LED fényforrásokkal tökéletes hangulatot teremthet bármilyen alkalomra bármilyen helyiségben.

Az első A-energiaosztályú LED fényforrásunk

Az első A-energiaosztályú LED fényforrásunk

A Philips új A-energiaosztályú LED fényforrása igazi áttörést jelent a fenntarthatóbb világítás felé vezető úton: akár 60%-os energiamegtakarítást, a hagyományos LED fényforrásokhoz képest 3,5-szeres élettartamot és mindössze 5 hónapos megtérülési időt biztosít a halogén izzókról való váltás esetén.

• Ultramagas, akár 210 lm/W-os energiahatékonyság

• Ultrahosszú, 50 000 órás élettartam 

• A-energiaosztályú besorolás az új európai energiafogyasztási címkézési rendelet szerint

LED-kategóriák

Esetek és eszközök

Esetek és eszközök

Előtétek és fényerő-szabályozók kompatibilitása

LED spotlámpáink és fényforrásaink közvetlenül beszerelhetők a meglévő lámpatestekbe.

A meglévő előtétek és fényerő-szabályozók legszélesebb választékával működnek együtt. Az előtétek és fényerő-szabályozók listáját rendszeresen frissítjük.

Esetek és eszközök

ErP a reflektorfényben

A Környezettudatos tervezés számos uniós rendeletet foglal magában, amelyek célja az energiahatékony megoldások (ErP = Energy-related Products) használatának ösztönzése. Ennek következtében a nem hatékony termékeket fokozatosan betiltják. Ezzel egyidejűleg emelték az energiahatékonysági teljesítménykövetelményeket is.

ExpertColor

MASTER LEDspot fényforrásaink az ExpertColor technológiával tökéletes hangulatot biztosítanak minden élményhez. A valódi színek technológiájával barátságos hangulatot vagy élénk, ragyogó és üdítő hangulatot teremthetnek – az alkalmazási igényeknek megfelelően. Mindkettőt magas fokú telítettséggel a hihetetlen fényélmény érdekében.

Forgalmazó keresése

Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.

Kapcsolat

Kérdése van? Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

Kapcsolódó termékek

Telepítőközpont

Minden lényeges információ a kivitelezők számára az energiatakarékos CoreLine LED lámpatestekről, a retrofit LED fényforrásokról, a LED fénycsövekről, valamint a hagyományos világítási megoldásokról.

LED fénycsövek

Az optimalizált energiahatékonyságtól a legmagasabb fényteljesítményig. A Philips LED fénycsövek portfóliójával most megtalálhatja a megfelelő energiahatékony fénycsöveket.