Varázsolja el a város lakóit páratlan vizuális élményekkel

Kiemelt termékek

Alakítsa át a közösségi tereket

Legyen szó parkokról, bevásárlóközpontokról, sétálóutcákról vagy vízpartokról, a közösségi terek kulcsfontosságúak egy város életében, és megfelelő világítással páratlan élményeket lehet hozzájuk kapcsolni. Az inspiráló és látványos LED-világítás segít biztonságosabbá és barátságosabbá tenni a köztereket. A Philips innovatív világítási megoldásaival olyan városi tereket hozhat létre, amelyek vonzzák a turistákat, segítik a gazdaság fejlődését, energiát takarítanak meg, és csökkentik a környezeti terhelést. Ezenkívül biztosíthatja a területek IoT-kompatibilitását azzal, hogy hálózatalapú lámpatesteinket az Interact Landmark szoftverrel együtt használja, így kiaknázhatja az okostechnológia erejét.

Csökkentse a költségeket

Az energiatakarékos LED-világítás és az ütemezés segítségével akár 50%-os megtakarítás is elérhető

A karbantartási költségeket szervizcímkékkel,
vagyis olyan egyedi QR-kódokkal csökkentheti, amelyek segítenek gyorsan azonosítani a hibás lámpatesteket

Lenyűgöző, rugalmas fényhatásokat hozhat létre fenntartható és költséghatékony módon

Vonja be a lakosokat

Segítse a a városlakókat tájékozódni vizuális jelzésekkel


Javítsa a biztonságot és az élhetőséget
élénk, jól megvilágított városi terekkel

Keltse életre a köztereket dinamikus fényrendszerekkel, fényshow műsorokkal és különleges eseményekkel

Rugalmas tervezés

Gazdagítsa a városi környezeteket klasszikus funkciókkal és időtálló megoldásokkal

Őrizze meg az éjszakai égboltot, és védje a denevéreket különleges fénybeállításokkal
 

Felújításokhoz és új építményekhez is alkalmas

ck diverge

Fedezze fel a dinamikus világítást

Világítsa meg a parkokat és tereket, és teremtsen lenyűgöző vizuális élményt a közösség számára úgy, hogy a Philips lámpatesteket a Color Kinetics dinamikus és színes építészeti világítási rendszerével kombinálja.

interact landmark miniatűr

Fedezze fel a hálózatalapú világítást

Az Interact Landmark egy hálózatalapú világítástechnikai szoftver, amely az IoT erejét a hidak, emlékművek és homlokzatok megvilágításának szolgálatába állítja. Megkönnyíti a világítástechnikai eszközök felügyeletét és kezelését, lehetővé teszi, hogy bárhonnan elindítsa a fényshow-kat, lenyűgözve az embereket, valamint elősegíti annak figyelését, mérését és elemzését, hogy a világítás milyen hatást tesz a látogatókra.

interact city

Fedezze fel a hálózatalapú városi világítást

Mitől lesz egy város okosabb és lakhatóbb? Az Interact City szoftver a hálózatalapú LED-világítási rendszerünkkel együtt robusztus infrastruktúrát biztosít a városi szolgáltatások fejlesztéséhez, a városlakók biztonságának javításához, a közterületek megszépítéséhez, a lakók bevonásához és az állampolgári büszkeség növeléséhez. Az Interact City ráadásul csökkenti az energiaköltségeket és növeli a hatékonyságot, így a megtakarításokat visszaforgathatja újabb okosvárosi projektekbe.

Világítástechnikai szolgáltatások

A világítástechnikai szolgáltatásokat a Signify kezeli. Mi gondoskodunk a világításról, hogy Ön a vállalkozásával foglalkozhasson. Vállalatunk webhelyén további információkat talál ezekről a szolgáltatásokról.

Professzionális szolgáltatások

Kezdettől fogva személyre szabott támogatást kínálunk, és arra törekszünk, hogy ötvözzük az ambícióját a tudásunkkal, a legjobb megoldást nyújtva az Ön számára, miközben értéket adunk a vállalkozásához.

Életciklus-szolgáltatások

Vállalkozása hosszú távra tervezett világítástechnikát érdemel. A problémák megelőzésétől a gyors távoli segítségnyújtásig a támogatásunk segít, hogy világítástechnikai rendszere tovább üzemképes maradjon.

Kihelyezett szolgáltatások

Üzleti igényeire szabott világítástechnikai megoldásokat kínálunk, egyértelmű fő teljesítménymutatóknak (KPI) megfelelően.

UV-C-fertőtlenítési szolgáltatások

Jól ismert, hogy az UV-C-sugárzás fertőtleníti a levegőt, a vizet és a felületeket. Az UV-C hatékony és helyes használatának biztosítása érdekében szolgáltatásokat nyújtunk a projekttervezéshez, a tervezéshez, a telepítéshez, az üzemeltetéshez és a karbantartáshoz.

Esettanulmányok

Public lighting Nieuwkoop

We helped Nieuwkoop to ensure that its bat population and wildlife is not disturbed by artificial lighting, by installing streetlights with specially designed color and wavelength

Többet szeretne tudni?

Ha kérdése vagy kérése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.