Biztonságosabb, energiatakarékos és fenntarthatóbb

Kiemelt termékek

Jobb világítás a jobb eredményekért

Hogy versenyképes tudjon maradni a területén, minden folyamatban keresnie kell a költségcsökkentés lehetőségét. A világítás egy raktár áramszámlájának akár a 80%-át is kiteheti, ezért minél hatékonyabbnak és takarékosabbnak kell lennie. A Philips hosszabb élettartamú és energiatakarékos LED-világításának nagy hatása lehet a nyereségességére azzal, hogy a kevesebb üzemzavar és a kisebb áramfogyasztás révén csökkenti az üzemeltetési költségeket, növeli a dolgozók biztonságát a munkaterületen, és javítja a termelékenységet. Ezenkívül biztosíthatja épülete IoT-kompatibilitását azzal, hogy csatlakoztatott lámpatesteinket az Interact Industry szoftverrel együtt üzemelteti, így kihasználhatja az intelligens technológiában rejlő lehetőségeket.

Csökkentse a költségeket

Érjen el alacsonyabb összköltséget a hosszú élettartamú LED lámpatestekkel

Csökkentse az energiafogyasztás költségeit


Optimalizálja a világítástervezést a fényáram- és fénysugárcsomagok széles választékával

Javítsa a munkavédelmet és a biztonságot

Tartsa be a nemzeti és nemzetközi biztonsági szabványokat


Hozzon létre biztonságos munkakörnyezetet a munkaterület jobb megvilágításával

Javítsa a dolgozók közérzetét kiváló minőségű LED-világítással

Javítsa a fenntarthatóságot

Csökkentse az ökológiai lábnyomot az energiafogyasztás mérséklésével


Minimalizálja a környezetre gyakorolt hatást a fokozott hatékonyságnak és kevesebb hulladéknak köszönhetően

Tartsa be a nemzeti és nemzetközi energiahasználati és környezetvédelmi előírásokat

Fedezze fel a lehetőségeket

Magas/közepes mennyezetű logisztikai és gyártócsarnokokhoz

Raktárakhoz és logisztikai területekhez

A HACCP előírásainak megfelelő és tisztatéri környezetekbe

Ipari raktárak polcai

Fedezze fel a hálózatalapú világítást

Szeretne okosraktárat vagy gyártóüzemet létrehozni? Az Interact Industry a hálózatalapú világítástechnikánkkal együttműködve biztosítja a platformot az innovációhoz, hogy Ön optimalizálhassa a hatékonyságot, maximalizálhassa az energiamegtakarítást, növelhesse a termelékenységet, és javíthassa a biztonságot. Világítási rendszerkezelési és hozzáadott értéket teremtő alkalmazásaink statisztikákon és adatokon keresztül növelik a hálózatalapú világítás értékét, miközben a központosított világítási rendszerkezelés segítségével csökkentheti az üzemi kiadásait, nyomon követheti a megfelelést, és megtervezheti a karbantartást. Nincs több feltételezés, csak valós idejű adatokon alapuló döntések.

Világítástechnikai szolgáltatások

A világítástechnikai szolgáltatásokat a Signify kezeli. Mi gondoskodunk a világításról, hogy Ön a vállalkozásával foglalkozhasson. Vállalatunk webhelyén további információkat talál ezekről a szolgáltatásokról.

Professzionális szolgáltatások

Kezdettől fogva személyre szabott támogatást kínálunk, és arra törekszünk, hogy ötvözzük az ambícióját a tudásunkkal, a legjobb megoldást nyújtva az Ön számára, miközben értéket adunk a vállalkozásához.

Életciklus-szolgáltatások

Vállalkozása hosszú távra tervezett világítástechnikát érdemel. A problémák megelőzésétől a gyors távoli segítségnyújtásig a támogatásunk segít, hogy világítástechnikai rendszere tovább üzemképes maradjon.

Kihelyezett szolgáltatások

Üzleti igényeire szabott világítástechnikai megoldásokat kínálunk, egyértelmű fő teljesítménymutatóknak (KPI) megfelelően.

UV-C-fertőtlenítési szolgáltatások

Jól ismert, hogy az UV-C-sugárzás fertőtleníti a levegőt, a vizet és a felületeket. Az UV-C hatékony és helyes használatának biztosítása érdekében szolgáltatásokat nyújtunk a projekttervezéshez, a tervezéshez, a telepítéshez, az üzemeltetéshez és a karbantartáshoz.

Esettanulmányok

Factory

42% energy savings and better working conditions for the employees with the modernization to Pacific LED.

Többet szeretne tudni?

Ha kérdése vagy kérése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.