Egyszerű módon szeretné a HID-et LED-re cserélni? Mi tudjuk a megoldást!

A Philips TrueForce LED-lámpák választéka

TrueForce LED fényforrások

Cserélje le az elavult HID-et modern LED-re.

A Philips TrueForce LED fényforrások egyszerű LED megoldást kínálnak a HID-, Highbay-, SOX- és SON-T-lámpák cseréjére. Élvezze a LED előnyeit, például a jobb energiahatékonyságot és a hosszú élettartamot alacsony kezdeti beruházással! A megfelelő lámpamérettel és fényeloszlással a TrueForce LED fényforrások könnyen beilleszthetők ügyfele meglévő rendszerébe, ezáltal anélkül javítható a fényminőség, hogy ki kellene cserélnie a lámpatesteket vagy fel kellene áldozni a fényhatást. A legmagasabb színvonalú LED-technológiánk garantálja az alacsony karbantartási igényt, és öt év garanciát biztosít.

Böngésszen a TrueForce termékkatalógusban a teljes választékért, és töltse le csereútmutatónkat, hogy megtalálja a megfelelő TrueForce LED-megoldást minden hagyományos alkalmazási igényéhez.

Villáskulcsikon egy felfelé mutató hüvelykujjat ábrázoló ikonnal

Egyszerű üzembe helyezés

Gyors és problémamentes telepítés a lámpatest cseréje nélkül

Izzóikon egy pipaszimbólummal

Rövid megtérülési idő

A TrueForce LED fényforrások megtérülése általában kevesebb mint két év

Egy virágot és egy töltőt ábrázoló ikon

Fenntarthatóság

Az alacsony energiafogyasztás és a hosszú, akár 50 000 órás élettartam fenntarthatóvá teszi a LED világítást.

Egy ragyogó pajzsot ábrázoló ikon

Ideális fényeloszlás

A legjobb minőségű LED-technológia a fokozott kényelemért és biztonságért több alkalmazási területen

Trueforce tartalmakkal kapcsolatos tanulmány

EU-támogatások a fenntartható világításhoz

A zöld megállapodással Európa nagyon ambiciózus célt tűzött ki maga elé: 2050-re karbonsemleges szeretne lenni. E cél elérése érdekében az EU, a tagállamok kormányai és más szereplők olyan felújítási és új világítási projekteket finanszíroznak, amelyek energiatakarékos LED megoldásokat használnak. Töltse le tanulmányunkat, amelyből megtudja, hogyan használhatja ki Ön vagy ügyfelei ezeket a támogatásokat a LED-re való még könnyebb átállás érdekében.

Mindenhol csodálatos

Ipar és üzletek

Cserélje le a hagyományos HPL-lámpákat a fényminőség, a biztonság és a termelékenység javítása érdekében.

Városi világítás

A TrueForce LED fényforrások könnyedén beilleszthetők a meglévő rendszerekbe, így a városokat fenntarthatóbbá, világosabbá és biztonságosabbá tehetik.

Közvilágítás

Nagy teljesítmény és alacsony karbantartási igény: a TrueForce LED lámpákkal leválthatja a hagyományos SOX, SON-T és CDO lámpákat.

Fedezze fel a TrueForce LED termékcsaládot

Letöltések és források

Előtétek és gyújtóegységek kompatibilitási listája

Az ügyfelek könnyen be tudja illeszteni a TrueForce LED fényforrásokat a meglévő rendszerükbe, így lámpatestcsere és a fényhatás feláldozása nélkül javítható a fényminőség. Itt letöltheti az előtétek és gyújtóegységek kompatibilitási listáját, amelyet rendszeresen frissítünk.

Letöltések

Forgalmazó keresése

Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.

Kapcsolat

Kérdése van? Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

Kapcsolódó termékek

LED fényforrások

Philips LED fényforrások – LED fényforrásaink széles választékával kiváló minőségű alternatívát biztosítsunk a hagyományos izzók és halogén spotlámpák kiváltására.

Telepítőközpont

Minden lényeges információ a kivitelezők számára az energiatakarékos CoreLine LED lámpatestekről, a retrofit LED fényforrásokról, a LED fénycsövekről, valamint a hagyományos világítási megoldásokról.