Ragyogó ötletek a bevásárlóközpontok világításában

Kiemelt termékek

Készen a jövő üzletére

Az Y generáció (vagy millennials) 82%-a még mindig jobban szeret fizikai boltokban vásárolni, ha szórakoztató, interaktív és modern élményben van részük. A vásárlók még ebben az egyre inkább virtuálissá váló világban is szeretik megnézni, megérinteni, sőt megszagolni a termékeket. Azonban a kereskedők számára kihívást jelent olyan élményt megteremteni a boltjukban, amellyel az online vásárlás nem ér fel. A bolt megjelenése, ideértve a világítást is, nagy hatással van arra, hogy milyen vélemény alakul ki a vásárlókban a márkájáról. A Philips LED-világításával a polcok közötti folyosók világosak lesznek, a polcokon levő áruk frissnek tűnnek, a vezérlés és az ütemezés pedig segít csökkenteni a világítási költségeket és növelni az üzemeltetési hatékonyságot. Ezenkívül biztosíthatja épülete IoT-kompatibilitását azzal, hogy hálózatalapú lámpatesteinket az Interact Industry szoftverrel együtt használja, így kiaknázhatja az okostechnológia erejét.

Fokozza az élményt

Tegye vonzóbbá boltját a vásárlók és dolgozók elégedettségének növeléséért

Gondoskodjon a pozitív vásárlási élményről kiváló minőségű és szemnyugtató fénnyel

Változtassa meg boltja kinézetét személyre szabható lámpatestjeinkkel

Őrizze meg az ételek frissességét

A friss ételekhez ajánlott LED-fényreceptekkel megőrizheti az ételek frissességét, és javíthatja látványukat is

A friss ételekhez ajánlott LED-fényreceptekkel meghosszabbíthatja az ételek eltarthatósági idejét, és csökkentheti az élelmiszerhulladék mennyiségét

Válasszon az ilyen fénybeállításokkal rendelkező lámpatestek széles kínálatából

Javítsa a fenntarthatóságot

Achieve 40% energy savings with LED and an additional 20% by adding controls

Future-proof your lighting Infrastructure with our Circular Lighting ready portfolio

Stay on trend while meeting sustainability goals with our 3D printed, customizable luminaires

Fedezze fel a lehetőségeket

Alakítsa át boltját körforgásos világítással

Jobb megvilágítás és kevesebb hulladék

A csúcs a rugalmasság és a teljesítmény terén az üzletekben

Páratlan rugalmasságú és minőségű világítás a jövő üzletébe

Nagy fényerővel megvilágított bolthomlokzat

Fedezze fel a hálózatalapú világítást

Üzlet világítás, mindenhol találkozunk vele. Milyen lenne, ha képes lenne elérni az üzemeltetési hatékonyság új szintjeit, a jobb bolti élményt és több adatot a részletes kereskedelmi elemzésekhez? A hálózatalapú LED-világítással támogatott Interact Retail mindezekre és még többre is képes. Alakítson ki lenyűgöző és rugalmas üzleteket, aktiváljon meghatározott vásárlói viselkedéseket zónákra osztás és fényrétegek segítségével, és lepje meg helyalapú ajánlatokkal a vásárlóit az okostelefonjukra telepített bolti alkalmazásán keresztül. Ezt hívjuk mi okoskereskedelemnek.

Világítástechnikai szolgáltatások

A világítástechnikai szolgáltatásokat a Signify kezeli. Mi gondoskodunk a világításról, hogy Ön a vállalkozásával foglalkozhasson. Vállalatunk webhelyén további információkat talál ezekről a szolgáltatásokról.

Professzionális szolgáltatások

Kezdettől fogva személyre szabott támogatást kínálunk, és arra törekszünk, hogy ötvözzük az ambícióját a tudásunkkal, a legjobb megoldást nyújtva az Ön számára, miközben értéket adunk a vállalkozásához.

Életciklus-szolgáltatások

Vállalkozása hosszú távra tervezett világítástechnikát érdemel. A problémák megelőzésétől a gyors távoli segítségnyújtásig a támogatásunk segít, hogy világítástechnikai rendszere tovább üzemképes maradjon.

Kihelyezett szolgáltatások

Üzleti igényeire szabott világítástechnikai megoldásokat kínálunk, egyértelmű fő teljesítménymutatóknak (KPI) megfelelően.

UV-C-fertőtlenítési szolgáltatások

Jól ismert, hogy az UV-C-sugárzás fertőtleníti a levegőt, a vizet és a felületeket. Az UV-C hatékony és helyes használatának biztosítása érdekében szolgáltatásokat nyújtunk a projekttervezéshez, a tervezéshez, a telepítéshez, az üzemeltetéshez és a karbantartáshoz.

Többet szeretne tudni?

Ha kérdése vagy kérése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Letöltések