Keltse életre sportlétesítményét

Kiemelt termékek

Tegye stadionját hatékonyabbá Ön és a közönség számára

Fényben úszó sportlétesítmények. Az ArenaVision LED-világítással egy átlagos mérkőzés is izgalmas eseménnyé válik. A káprázásmentes világításnak köszönhetően a kamerák pontosabban rögzíthetik és a nézők könnyebben követhetik az eseményeket. Létesítményét rugalmasabbá teheti, csökkentheti a költségeket, és növelheti a működési hatékonyságát. Ezenkívül biztosíthatja épülete IoT-kompatibilitását azzal, hogy hálózatalapú lámpatesteinket az Interact Sports szoftverrel együtt használja, így kiaknázhatja az okostechnológia erejét.

Optimalizálja a műveleteket

Csökkentse a költségeket energiatakarékos LED-világítási rendszerekkel

Tegye egyszerűbbé a telepítést és a karbantartást a lámpatestek szervizcímkéivel, amelyek egy QR-kódos azonosítórendszert alkotnak

Tegye rugalmasabbá a bevételi forrásait azzal a lehetőséggel, hogy ugyanazon a helyen többféle esemény szervezhet

Fokozza az élményt

Támogassa a legfrissebb nemzetközi közvetítési szabványokat

Elégítse ki a lassított felvételű közvetítések követelményeit villódzásmentes világítástechnológiával

Javítsa a játékélményt kiváló színvisszaadással, színhőmérséklettel és egyenletességgel

Rugalmas tervezés

Egyszerűsítse a kábelezést egyetlen nagy teljesítményű driver-rel

Biztosítson különféle optikai lehetőségeket a stadion különféle szerkezeteihez

Növelje a rugalmasságot opcionális káprázáskorlátozókkal

Világítsa meg a játékteret sportvilágítási rendszerünkkel

Keltse életre a homlokzatot dinamikus építészeti világítási rendszerekkel

Color Kinetics

Fedezze fel a dinamikus világítást

Világítsa meg a sportlétesítményét, és teremtsen lenyűgöző vizuális élményt a közönség számára úgy, hogy a Philips lámpatesteket a Color Kinetics dinamikus és színes építészeti világítási rendszerével kombinálja.

A Wanda Metropolitano stadion képe

Fedezze fel a hálózatalapú világítást

Az Interact Sports rendszer intelligens stadionokat és nagyszerű szurkolói élményeket nyújt. Az Interact Sports együttműködik a hálózatalapú lámpatestekkel, így segít kezelni a teljes világítási rendszert, ideértve a pálya, a szórakoztató létesítmények, a homlokzat, és a vendéglátórész világítását is. A rendszert IoT-érzékelőkkel bővítve javítható a működés és a marketinges tevékenységek is. Például a fő esemény előtt alatt és után személyre szabott fényshow-kkal szórakoztatja a közönséget. Vonzzon támogatókat új, egyedi reklámfelületekkel. Az Interact Sports segítségével olyan rugalmas, többfunkciós létesítményeket alakíthat ki, amelyek bővítik a bevételi forrásokat, különféle típusú események megrendezését teszik lehetővé, és új üzleti lehetőségeket teremtenek.

Világítástechnikai szolgáltatások

A világítástechnikai szolgáltatásokat a Signify kezeli. Mi gondoskodunk a világításról, hogy Ön a vállalkozásával foglalkozhasson. Vállalatunk webhelyén további információkat talál ezekről a szolgáltatásokról.

Professzionális szolgáltatások

Kezdettől fogva személyre szabott támogatást kínálunk, és arra törekszünk, hogy ötvözzük az ambícióját a tudásunkkal, a legjobb megoldást nyújtva az Ön számára, miközben értéket adunk a vállalkozásához.

Életciklus-szolgáltatások

Vállalkozása hosszú távra tervezett világítástechnikát érdemel. A problémák megelőzésétől a gyors távoli segítségnyújtásig a támogatásunk segít, hogy világítástechnikai rendszere tovább üzemképes maradjon.

Kihelyezett szolgáltatások

Üzleti igényeire szabott világítástechnikai megoldásokat kínálunk, egyértelmű fő teljesítménymutatóknak (KPI) megfelelően.

UV-C-fertőtlenítési szolgáltatások

Jól ismert, hogy az UV-C-sugárzás fertőtleníti a levegőt, a vizet és a felületeket. Az UV-C hatékony és helyes használatának biztosítása érdekében szolgáltatásokat nyújtunk a projekttervezéshez, a tervezéshez, a telepítéshez, az üzemeltetéshez és a karbantartáshoz.

Esettanulmányok

A Motherwell FC és az UV-C-fertőtlenítés

Ismerje meg, hogy a Philips UV-C-sugárzással fertőtlenítő világítása hogyan nyújt kiegészítő védelmet a Motherwell FC futballistáinak.

A Harlequins és az UV-C-fertőtlenítés

Ismerje meg, hogyan védik a Philips mennyezetközeli UV-C-levegőfertőtlenítő lámpatestek a Harlequins játékosait a pályán kívül.

Többet szeretne tudni?

Ha kérdése vagy kérése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Sportlétesítmények és terek fényárvilágítása