A Motherwell FC labdarúgóinak védelme UV-C-sugárzással

Motherwell FC – bevezetés

Motherwell FC

Skócia

A világjárványra válaszul a Motherwell FC Philips UV-C-sugárzással fertőtlenítő készülékeket telepített, hogy a futballisták biztonságban legyenek a pályán és azon kívül is.

A Motherwell FC kihívása

Az ügyfél elvárása

A sportolók számára a csúcsforma megőrzése egy életforma, és a legjobb klubok nagyon igyekeznek védeni a játékosaikat. A Motherwell skót profi labdarúgó klub számára kulcsfontosságú az elsődleges csapatuk egészségének és csúcsformájának megőrzése. A klub mindent megtesz annak érdekében, hogy a játékosokat megvédje a koronavírus-fertőzéstől és más potenciális jövőbeni veszélyektől is.

Az UV-C-világítási megoldás

A járványra válaszul a Signify UV-C-megoldásokban jártas partnere, a McCann Electrical cég Philips mennyezetközeli UV-C-levegőfertőtlenítő készülékeket szerelt fel abba az alagútba, amelyen keresztül a játékosok az öltözőből a pályára jutnak.

Az egységeket a mennyezetre erősített konzolokra szerelték. Ez a magasan elhelyezett pozíció a lámpatestek kialakításával együtt lehetővé teszi, hogy a rendszer fertőtlenítse a helyiségben keringő levegőt még olyankor is, amikor emberek vannak jelen.

Kapcsolódó esetek

More chance of football success with UV-C disinfection lighting

PSV Eindhoven chooses Philips UV-C air disinfection lighting to protect the stadium against bacteria and viruses

Wodny Vízipark

A lengyelországi Wodny Vízipark számára a látogatók kényelme és biztonsága a legfontosabb, különösen a koronavírus-járvány idején.

Veenendaal Swimming Pools

See how Philips LED lighting installation at Veenendaal chlorinated swimming pools reduces disruption and improves safety.