DigiStreet

Innovációk az útvilágításban

Az utak megvilágítása és az utcai világítás digitálissá válik

A gyors urbanizáció és a mélyreható társadalmi és technológiai változások fényében a városi hatóságok összetett kihívással néznek szembe: Hogyan lehet biztonságos, vonzó és fenntartható városi környezetet teremteni, miközben a költségvetés és az erőforrások erősen korlátozottak? Ennek egyik következménye, hogy az önkormányzatoknak a lehető legnagyobb értéket kell kihozniuk világítási infrastruktúrájukból, és a korábban csak hasznosnak számító funkciók gyorsan kötelezőkké válnak.

A kültéri világítás digitalizálódásával a LED-es fényforrások, lámpatestek, világításvezérlők, érzékelők és szoftverek olyan integrált, intelligens megoldásokká állnak össze, amelyek alkalmazkodnak a városi aktivitás hullámzásához és áramlásához. A LED-es világítástechnológiában rejlő digitális lehetőségek kiaknázása nemcsak az energia- és karbantartási költségek megtakarítását teszi lehetővé a városi hatóságok számára, hanem segíti azt a szélesebb körű törekvésüket is, hogy élettel teli és élhető városi környezetet teremtsenek minden polgár számára.

Kattintson a képre a teljes méretű infografika megtekintéséhez

Ismerje meg a DigiStreet családot

A DigiStreet az első olyan út- és utcavilágítási lámpatestcsalád, amely segít energiát és erőforrást megtakarítani, optimalizálni a karbantartás hatékonyságát és felkészülni a digitális korszakra. Ez a kifejezetten utakra és utcákra tervezett lámpatestcsalád ideális választás a városok számára a hosszú élettartamú, hatékony LED-es világításra való átálláshoz. A különböző formákkal és optikákkal kapható DigiStreet lámpatestek számos területen használhatók, így ideális választások a közvilágításhoz.

Miért a DigiStreet az optimális választás?

Teljes közúti és utcai választék nagy teljesítményű, LEDGINE-optimalizált optikákkal

Rendszerbe köthető, okosvárosokhoz tervezett

Rendszerbe köthető architektúrák

A digitális forradalom és a dolgok internete izgalmas lehetőségeket kínál a városok számára, hogy hasznot húzzanak a jövőbeli innovációkból az összekapcsolhatóság terén. A technológia fejlődése azonban olyan gyorsan zajlik, hogy nehéz eldönteni, mikor érdemes váltani. A rendszerbe köthető architektúra olyan jövőbiztos alapot biztosít, amelyre bármikor építhet, amikor városa készen áll arra, hogy a technológia új vívmányaira váltson. Úgy terveztük, hogy együttműködjön az iparág által elismert, időtálló vezérlőkkel és érzékelőkkel, amelyek képesek növelni az energiahatékonyságot és különböző típusú adatokat gyűjteni. Így Ön akkor válthat az érzékelőkkel segített világítás dinamikus világába, amikor készen áll rá.

digistreet

Váltson a DigiStreet segítségével

A DigiStreet az első rendszerbe köthető lámpatestcsaládunk. Minden lámpatest tetején és alján univerzális aljzat található, így új alkalmazási módok aktiválásához csak be kell pattintania a vezérlőket vagy érzékelőket. Ez azt jelenti, hogy már ma telepítheti a lámpatesteket, a vezérlőket és érzékelőket pedig később is felszerelheti – bármilyen probléma nélkül.

A Philips rendszerbe köthető (System ready, SR) lámpatestjei a legkorszerűbb architektúrát és alkatrészeket használják. Mivel SR tanúsítvánnyal rendelkeznek, kompatibilisek az SR programban kiadott összes részegységgel. Emellett iparágszinten szabványosított foglalatokkal rendelkeznek (Zhaga SR foglalat és ANSI 7 tűs NEMA foglalat). Ez biztosítja, hogy Ön mindig készen álljon a legújabb innovációk alkalmazására, amelyek lehetővé teszik, hogy még többet hozzon ki világítási infrastruktúrájából. 

digistreet

Már ma használhatja!

Lehet, hogy a rendszerbe köthető lámpatestek a jövő számára készülnek, de már ma is élvezheti egy olyan teljes közvilágítás-kezelő rendszer előnyeit, mint amilyen CityTouch. Ez a rendszer webalapú alkalmazások segítségével képes a DigiStreet és más hasonló hálózatalapú lámpatestek felügyeletére, mérésére és kezelésére. Gazdag adatvizualizációval és intuitív, távolról is megtekinthető kezelőeszközökkel megkönnyíti a világítási infrastruktúra elemzését, tervezését és karbantartását.

Lépjen velünk kapcsolatba

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha üzleti szempontból érdeklődik városi világítási rendszereink iránt, ezen az űrlapon írhat nekünk.