A Lighting Academy a Signify-hoz költözött

Lighting Academy képe

A világítással kapcsolatos oktatási anyagok most már a Signify-nál találja

A Signify Lighting Academy oktatási források átfogó skáláját kínálja világítástechnikai ismereteinek fejlesztéséhez. Áthidaljuk a szakadékot a legmodernebb világítási innovációk és a szakemberek által igényelt valós megoldások között, és ennek elengedhetetlen része az oktatás. A havi webináriumoktól a világítástechnikai eseményekig az oktatási anyagokat világszínvonalú világítási szakértők és szakemberek biztosítják. Az önálló tanulás soha nem volt könnyebb, mint most. Legyen napról napra fényesebb!

További információ a Signify Lighting Academyről

Fedezze fel, mit kínál a Signify Lighting Academy a világítástechnikai ismeretei bővítésére. 

Világítástechnikai webináriumok

Minden hónapban lehetőséget biztosítunk minden érdeklődő számára, hogy részt vegyen webináriumainkon, és megismerkedjen a világítástechnikai ipar újdonságaival, például az UV-C-fertőtlenítéssel és a 3D-nyomtatással.

A világítás tudománya

„A világítás tudománya” izgalmas olvasmány mindazok számára, akik a világítással kapcsolatos szakmában dolgoznak. Összefoglalja alapvető ismereteinket a fényről és a világításról, ezek természetéről és viselkedéséről.

Maradjon naprakész!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és naprakész információkhoz jut soron következő webináriumainkkal, eseményeinkkel, új oktatási segédanyagainkkal és más témákkal kapcsolatban.

Közösségi oldalainkon a közelgő eseményekről, versenyekről és havi webináriumokról szóló friss híreket talál.