Stagnálás vagy innováció?

Világítás egy ragyogóbb munkahely reményében

Az egyik legnagyobb hatással az üzletmenetre az emberek vannak. A világítás inspirálhatja őket, hogy jobban érezzék magukat a munkahelyükön és jobban teljesítsenek.

A hálózatalapú világítás azt jelenti, hogy a beépített érzékelőkkel rendelkező LED lámpák egy szoftveralkalmazáshoz csatlakoznak, ami a lehetőségek új világát nyitja meg. Már teret nyert a nagyobb vállalatoknál, de most már az akár 200 fényforrással rendelkező kis és közepes méretű vállalkozások számára is elérhető.

Az új Interact Pro rendszer költséghatékony és vezeték nélküli megoldás a KKV-ügyfelei okosvilágítási útjának minden egyes lépéséhez. Három szintet tartalmaz, amelyek mindegyike a legjobb megoldást nyújtja ügyfele aktuális igényeihez; emellett teljesen méretezhető, így egyszerűen bővíthető, ha az üzleti követelmények változnak, legyen szó okosvilágításról vagy szuperokos világításról.

Philips 2018 Interact szerelő végfelhasználó iroda

A hálózatalapú világítás az Interact Pro-val kezdődik

Az Interact Pro rendszer könnyen telepíthető: nincs szükség külön antennákra, jelvevő dobozokra vagy jelvezető kábelekre. Élvezze a gyors beállítást az intuitív Interact Pro alkalmazással, és ragadja meg a lehetőséget, hogy az Interact Pro irányítópult felbecsülhetetlen értékű adatain alapuló, hatékony telepítés utáni szolgáltatással ügyfele megbízható tanácsadójává váljon.

Bármire is legyen szüksége, az támogatja az Interact technológiát

Az igazi profik nemcsak keresnek, hanem találnak is

A különböző világítási projektek különböző világítási megoldásokat és árszinteket igényelnek. A Philips termékválasztó és megtérüléskalkulátor eszköze segít megtalálni az ügyfelek terveinek és költségvetésének megfelelő LED-es világítást. Vessen egy pillantást rájuk!

Legyen világítási szakértő

A Signify Lighting Academy átfogó oktatási anyagokat biztosít a világítástechnikai tudása bővítésére. Tekintse meg legújabb képzéseinket.

Kereskedelmi képzés

Ez az előadássorozat az önállóan működő és távolról is elérhető verziók jellemzőire és előnyeire összpontosít. Ha az Internet of Things (IoT) érdekli, az ezzel a verzióval kapcsolatos képzésért forduljon a Signify kapcsolattartójához.

Műszaki képzés

Ezen a képzésen részletesen megismerheti, hogyan kezdheti el használni az alkalmazást, és hogyan használhatja az alap és haladó szintek különböző funkcióit.

Forgalmazó keresése

Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.

Kapcsolat

Kérdése van? Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.