Igazi profik, igazi minőség

Biztosan számíthat arra, hogy a Philips LED világítástechnológiájával jól fogja végezni a munkáját. A LED fényforrások, lámpatestek és vezérlők legszélesebb választékával minden ügyfél igényét ki tudjuk elégíteni.

A LED-technológiák gyorsan változnak, ami rengeteg új lehetőséget teremt. A világítástechnikában megbízható névként megértjük az Ön kihívásait, és segíthetünk bővíteni üzletvitelét.

Ön nem csak egy ezermester, hanem igazi szakértő. Valaki, akire mindig lehet számítani, hogy elvégzi a munkát. Valaki, aki jól tervez, gyorsan megvalósítja a tervet, és hatékonyan dolgozik. A Philips lighting megoldásai elnyerték a profik bizalmát.

overview-content-image-connected-lighting

Hálózatalapú világítás a siker érdekében

A hálózatalapú világítás azt jelenti, hogy a beépített érzékelőkkel rendelkező LED lámpák egy szoftveralkalmazáshoz csatlakoznak, ami a lehetőségek új világát nyitja meg.

Ügyfelei bármilyen világítási igényét kielégítheti az Interact Ready Philips lámpatestek és lámpák széles választékával, amelyek teljesítménye és kivitele maximálisan személyre szabható. Az összes alkatrész, ideértve a vezeték nélküli érzékelőket és a fali kapcsolókat is, együttműködik egymással, fejleszthető, és úgy van megtervezve, hogy biztosítsák ügyfeleinek a világítást és kényelmet, amelyek üzletvitelükhöz szükségesek.

Legyen világítási szakértő

A Signify Lighting Academy átfogó oktatási anyagokat biztosít a világítástechnikai tudása bővítésére. Tekintse meg legújabb képzéseinket.

Kereskedelmi képzés

Ez az előadássorozat az önállóan működő és távolról is elérhető verziók jellemzőire és előnyeire összpontosít. Ha az Internet of Things (IoT) érdekli, az ezzel a verzióval kapcsolatos képzésért forduljon a Signify kapcsolattartójához.

Műszaki képzés

Ezen a képzésen részletesen megismerheti, hogyan kezdheti el használni az alkalmazást, és hogyan használhatja az alap és haladó szintek különböző funkcióit.

Forgalmazó keresése

Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.

Kapcsolat

Kérdése van? Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

LED világítástechnikai termékek

Célunk, hogy megkönnyítsük üzletvitelének bővítését. Ezért a LED fényforrások és lámpatestek teljes választékát kínáljuk, és könnyen használható letölthető anyagokkal, eszközökkel és szerelési tanácsokkal támogatjuk.

Szerelés

Kérdése van a szereléssel kapcsolatban? Tekintse meg a CoreLine lámpatestekhez és LED fénycsövekhez készült szerelési videóinkat.