Nincs választási lehetőség vagy nincsenek korlátok?

Minden igényt kielégítő LED-es lámpa, a világítástechnika piacvezetőjétől.

Találja meg pontosan azt, amit keres a világ legátfogóbb LED-es világítási megoldásainak kínálatában.

Stílusos és megfizethető LED lámpatestek minden térbe

Interact Ready: hálózatalapú világítás a siker érdekében

A hálózatalapú világítás azt jelenti, hogy a beépített érzékelőkkel rendelkező LED lámpák egy szoftveralkalmazáshoz csatlakoznak. Az Interact Pro irányítópult és alkalmazás segítségével a hálózatalapú világítás már a kis- és középvállalkozások számára is elérhető. Zökkenőmentesen működik a Philips Interact Ready CoreLine lámpatestekkel, valamint a MasterConnect LED fénycsövekkel, érzékelőkkel és fali kapcsolókkal. Ipari létesítmények, raktárak, irodák és parkolóházak – most már lehetséges, hogy okosabbá és hatékonyabbá tegye őket, és egyúttal teljesen új üzleti lehetőségeket aknázzon ki.

Stílusos és megfizethető LED lámpatestek minden térbe

Philips CoreLine: minden projekthez, ahol tényleg fontos a fény

Akár régi, akár új – az optimális LED-világítás az épületnek igazán különleges megjelenést ad, és olyan hellyé alakíthatja, ahol az emberek örömmel élnek és dolgoznak. Biztosítsa ügyfeleinek a Philips CoreLine LED lámpatestekkel a kiváló világítás élményét: piacvezető, széles választékú minőségi LED-világítással. Mert amikor a fény tényleg fontos, nem érdemes kockáztatni.

Korábbi megoldások helyére telepíthető speciális LED termékek

Philips Ledinaire a mindennapi világításhoz

Számíthat a megbízható, LED lámpatestekre. Kapjon megbízható világítási teljesítményt és az elvárt eredményeket a Philips bevizsgált kulcsfontosságú termékeivel. És mindezt egy Önnek tetsző áron! Philips Ledinaire – a megbízható LED alaptermékek választéka a jó teljesítményt igénylő világításhoz.

Azonnali megtakarítás könnyen szerelhető fénycsövekkel

Philips LED-fénycsövek: Azonnali megtakarítás könnyen szerelhető fénycsövekkel

Egyszerűségüknek és ultramagas hatékonyságuknak köszönhetően a Philips LED fénycsövek kínálják a leggyorsabb és legegyszerűbb módszert a LED-re való váltásra, ami azonnali energiamegtakarítást, valamint hosszú és megbízható élettartamat eredményez. A Philips LED fénycsövek portfóliója az alkalmazási területek legszélesebb körét fedi le, így mindig megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő megoldást. 

Tökéletes hangulat LED lámpákkal

Philips LED fényforrások a tökéletes hangulatért

A Philips LED fényforrásokat úgy terveztük, hogy a különféle vizuális hatások és fényerő-szabályozási lehetőségek választékával megteremtsék az egyes alkalmazási területekhez igazítható, tökéletes hangulatot.

Stílusos és megfizethető LED lámpatestek minden térbe

Philips TrueForce: tökéletes váltás HID-ről LED-re

Sok ügyfél számára ijesztő kilátás, hogy bezárja irodáját, épületét vagy raktárát egy teljes körű átalakítás miatt. Ezekkel a korábbi megoldások helyére telepíthető speciális LED termékekkel akár 90%-kal csökkenthető a telepítési idő, és egyúttal biztosíthatók az ügyfelek számára az energiatakarékosság előnyei.

Világítástervezési támogatás

Világítástervezési támogatás

Legyen szó több projekt elnyeréséről vagy a világítási tervek fejlesztéséről, számos eszközzel segítünk Önnek a lehető legjobb eredményeket elérni. Itt mindent megtalál, amire szüksége lehet, a teljesbirtoklásiköltség-kalkulátoroktól kezdve a tervezési támogatáson át a hasznos alkalmazásokig. 

Hagyományos világítás

Hagyományos világítás

Hagyományos portfóliónk hosszú múltra tekinthet vissza a minőség, a megbízhatóság és az ár-érték arány tekintetében. Gazdag kínálatunkban különböző lámpatípusok (halogénlámpák, fénycsövek, foglalatos és foglalat nélküli kompakt fénycsövek, kisméretű nagy fényerejű gázkisüléses lámpák, nagy fényerejű gázkisüléses lámpák, illetve hagyományos izzólámpák), valamint azonos teljesítményű lámpatestek, világítástechnikai elektronikai eszközök és fénycsőgyújtók is szerepelnek. 

Legyen világítási szakértő

A Signify Lighting Academy átfogó oktatási anyagokat biztosít a világítástechnikai tudása bővítésére. Tekintse meg legújabb képzéseinket.

Kereskedelmi képzés

Ez az előadássorozat az önállóan működő és távolról is elérhető verziók jellemzőire és előnyeire összpontosít. Ha az Internet of Things (IoT) érdekli, az ezzel a verzióval kapcsolatos képzésért forduljon a Signify kapcsolattartójához.

Műszaki képzés

Ezen a képzésen részletesen megismerheti, hogyan kezdheti el használni az alkalmazást, és hogyan használhatja az alap és haladó szintek különböző funkcióit.

Forgalmazó keresése

Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.

Kapcsolat

Kérdése van? Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

Továbbiak megjelenítése

Igazi profik, igazi történetek

Ön egy igazi világítástechnikai szakember. Nem amatőr, nem hétvégi dilettáns, hanem szakértő szerelő. Ezért bízzák Önre az emberek az élet egyik legfontosabb részét, a fényt.

Szerelés

Kérdése van a szereléssel kapcsolatban? Tekintse meg a CoreLine lámpatestekhez és LED fénycsövekhez készült szerelési videóinkat.