Az első intelligens „plug & play” lámpatest

Az első intelligens lámpatest, amelyet problémamentes csatlakoztatáshoz terveztünk

Az új Iridium gen3 család neoklasszikus formája biztosítja, hogy a lámpatest tökéletes beilleszkedjen a lakóövezeti és közúti környezetekbe. Az Iridium család kerek formája által ihletett új Iridium gen3 a legújabb LED technológiát kínálja hagyományos formavilág mellett.

Az Iridium gen3 bemutató videójának megtekintése

Az Iridium gen3 az első intelligens lámpatest, amelyet problémamentes csatlakoztatáshoz terveztünk. Az üzembe helyezés teljesen zökkenőmentes – csak fel kell szerelni a lámpatestet, amely máris távolról vezérelhető a CityTouch világításkezelő platformmal. A világítás távoli vezérlése, egyszerűen!

Iridium gen3 CityTouch Ready lámpatest

Az Iridium gen3 intelligens lámpatest, az IntelligentCity rendszer eleme, amely gond nélkül összekapcsolható a CityTouch rendszerrel úgy, hogy minden adatot a lámpatest gyűjt össze, így nincs szükség további eszközökre. A vezérlés közvetlenül a nyilvános mobilhálózaton keresztül zajlik, aminek pozitív mellékhatása, hogy nincs szükség külön karbantartásra. Szolgáltatásunk emellett tartalmazza a kapcsolatkezelést, így az ügyfél mentesül ezen feladat alól. Amint csatlakozott az áramellátáshoz, a lámpatest földrajzi helye automatikusan megjelenik a CityTouch térképen, és a rendszer importálja az összes műszaki paramétert.

Oldalirányú szerelés

Oldalirányú szerelés

Oszlopfejre történő felszerelés a CityTouch LightWave segítségével

Oszlopfejre történő felszerelés a CityTouch LightWave segítségével

Egyszerű felszerelés 3 lépésben az innovatív csővégnek köszönhetően

Egyszerű felszerelés 3 lépésben az innovatív csővégnek köszönhetően

Letöltések

Hogyan segíthetünk Önnek?

Kapcsolat

Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereink iránt, ezen az űrlapon írhat nekünk.