Varázsolja újjá a vendégek élményét

Kiemelt termékek

Egy emlékezetes hely

Az ügyfelek hűségének titka az egyedi és emlékezetes élmény. Ugyanakkor a fenntartható megoldások fontosak a nyereségesség szempontjából. A Philips rugalmas LED-világításával üdvözölheti, kalauzolhatja és szórakoztathatja a vendégeit, ugyanakkor spórolhat az energia- és üzemeltetési költségein. A gyönyörűen megtervezett világításnak köszönhetően vendégei emlékezni fognak szállodájára. Ezenkívül biztosíthatja épülete IoT-kompatibilitását azzal, hogy hálózatalapú lámpatesteinket az Interact Hospitality szoftverrel együtt használja, így kiaknázhatja az okostechnológia erejét.

Csökkentse a költségeket

Csökkentse az áramfogyasztást LED-világítással, és takarítson meg még többet vezérlés használatával

Felügyelje és csökkentse az energiahasználatot nappali fény alapú vezérléssel

Automatikusan kapcsolja le a világítást olyan helyeken, ahol nincs rá szükség

Javítsa a vendégélményt

Teremtsen hívogató és inspiráló tereket a szállodában

Alakítsa át szállodáját a különleges alkalmakra dinamikus világítással

Teremtsen különféle hangulatokat a különféle terekben egyéni világítási témákkal

Érje el fenntarthatósági céljait

Érje el fenntarthatósági céljait LED-világítási megoldásokkal

Csökkentse ökológiai lábnyomát a körforgásos gazdaságra felkészített termékekkel

Alakítsa át könnyedén a tereket a nagyobb bevételért

Fedezze fel a lehetőségeket

Hozzon létre mágikus hatásokat színekkel, textúrákkal és mozgással

Fedezze fel az építészeti világítást

Fedezze fel az építészeti világítást

Dobja fel bármelyik szoba berendezését, és teremtsen lenyűgöző vizuális élményt a központi területeken úgy, hogy a Philips lámpatesteket a Modular Lighting Instruments építészeti világítási rendszerével kombinálja. 

Az Interact Hospitality hangulatjavító világítási témái egy szállodai szobában

Fedezze fel a hálózatalapú világítást

Az Interact Hospitality biztosítja az üzemeltetés valós idejű átláthatóságát a teljes létesítményen belül, így fokozhatja vendégeknek nyújtott élmény úgy, hogy közben növeli a dolgozók hatékonyságát és az energiamegtakarítást is. A hálózatalapú LED-világítás az Interact Hospitality szoftverrel együtt energiahatékony és hangulatos világítási témákat biztosít az előtértől kezdve az éttermen és a rendezvénytermen át a vendégszobákig. Az Interact Hospitality szoftver egyetlen könnyen kezelhető Interact irányítópulton keresztül integrálható más rendszerekkel, például a HVAC-vel és a PMS-sel a tevékenységek hatékonyabbá tétele és a vendégeknek nyújtott szolgáltatások javítása érdekében.

Világítástechnikai szolgáltatások

A világítástechnikai szolgáltatásokat a Signify kezeli. Mi gondoskodunk a világításról, hogy Ön a vállalkozásával foglalkozhasson. Vállalatunk webhelyén további információkat talál ezekről a szolgáltatásokról.

Professzionális szolgáltatások

Kezdettől fogva személyre szabott támogatást kínálunk, és arra törekszünk, hogy ötvözzük az ambícióját a tudásunkkal, a legjobb megoldást nyújtva az Ön számára, miközben értéket adunk a vállalkozásához.

Életciklus-szolgáltatások

Vállalkozása hosszú távra tervezett világítástechnikát érdemel. A problémák megelőzésétől a gyors távoli segítségnyújtásig a támogatásunk segít, hogy világítástechnikai rendszere tovább üzemképes maradjon.

Kihelyezett szolgáltatások

Üzleti igényeire szabott világítástechnikai megoldásokat kínálunk, egyértelmű fő teljesítménymutatóknak (KPI) megfelelően.

UV-C-fertőtlenítési szolgáltatások

Jól ismert, hogy az UV-C-sugárzás fertőtleníti a levegőt, a vizet és a felületeket. Az UV-C hatékony és helyes használatának biztosítása érdekében szolgáltatásokat nyújtunk a projekttervezéshez, a tervezéshez, a telepítéshez, az üzemeltetéshez és a karbantartáshoz.

Többet szeretne tudni?

Ha kérdése vagy kérése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.