Optimalizálja az irodáit, és növelje a termelékenységet

Kiemelt termékek

Teremtsen inspiráló munkakörnyezetet irodájában

Egyesítse az emberi megközelítést a fejlett technológiával egy hatékony és eredményes iroda létrehozásához. Vonzza magához és tartsa meg a legtehetségesebb embereket olyan fenntartható megoldásokkal, amelyek pozitívan hatnak a dolgozók érzelmeire, viselkedésére és teljesítményére. Ezenkívül biztosíthatja épülete IoT-kompatibilitását azzal, hogy csatlakoztatott lámpatesteinket az Interact Office szoftverrel együtt használja, így kihasználhatja az okostechnológia erejét.

Optimalizálja a műveleteket

Takarítsa meg az energia akár 80%-át: váltson LED-világításra és vezérlésre

Kezelje a felhasználók változó igényeit rugalmas és továbbfejleszthető világítástechnikával

Használjon különféle formájú lámpatesteket a különféle terekben

Javítsa a teljesítményt

Biztosítson vizuális és érzelmi kényelmet világítási témákkal és személyes fénybeállításokkal

Teremtsen egészséges és inspiráló munkahelyet természetes fényeloszlással

Javítsa a munkavállalók termelékenységét a szemnek kellemes és egy bizonyos feladathoz alkalmas LED-világítással

Növelje a elkötelezettséget és javítsa a közérzetet

Javítsa a közérzetet a természetes fény előnyeivel

Vonzza és tartsa meg a legjobb dolgozókat egészséges munkahellyel, amely emberközpontú technológiát kínál

Támogassa a cirkadián ritmust dinamikus állítható fehér világítással, amely a megfelelő fényt nyújtja a megfelelő időben

Fedezze fel a lehetőségeket

Optimalizálja a helyet érzékelőkkel és vezeték nélküli vezérlőelemekkel

Az Edge irodaépület homlokzata Amszterdamban

Fedezze fel a hálózatalapú világítást

Növelje a munkavállói teljesítményt és csökkentse a kiesett időt az Interact Office szoftver és rendszerarchitektúra segítségével – segítsen a munkavállalóknak szabad tárgyalótermet vagy rendelkezésre álló munkaállomást találni, és hagyja, hogy személyre szabják a világítást. A jelenléti adatoknak köszönhetően láthatja, hol és hogyan szeretnek dolgozni az emberek, és hol van lehetőség energia és hely megtakarítására és a hatékonyság növelésére. Egyszerűen helyezze üzembe a Philips LED hálózatalapú világítását beépített IoT-érzékelőkkel, növelje az épülethatékonyságot, és optimalizálja a helyiségeket az Interact Office szoftver és a statisztikák segítségével, és alakítson ki fenntartható okosirodát.

Munkahelyi egészség és jó közérzet

Beltéri generáció vagyunk. Átlagosan időnk több mint 90%-át zárt térben töltjük, és ennek 36%-át a munkahelyünkön. De minél több időt töltünk zárt térben, annál kevesebbet vagyunk kitéve a fény jótékony hatásainak. Ennek következtében a természetes napfényből nem kapunk elegendő tápanyagot, ami pedig jót tenne nekünk.

Szeretne többet megtudni a fény biológiai hatásairól? Összeállítottunk egy tanulmányt, amelyből megismerheti a fény vizuális (jó láthatóság), érzelmi (jó közérzet) és biológiai (jó teljesítmény) hatását.

Növelje a jó közérzetet az irodában melanopikus világítással

Növelje a jó közérzetet az irodában melanopikus világítással

A melanopikus fény a biológiai fénynek az a része, amely jelentős szerepet játszik a belső testóra szinkronizálásában – ez a fény egyik nem vizuális hatása. Ha megfelelően tervezi meg a melanopikus világítást az épületben, beviheti a természetes nappali fény előnyeit a beltérbe, így fokozhatja a vizuális kényelmet, a jó közérzet és a teljesítményt. A melanopikus fényről szóló legújabb kiadványunkból megtudhatja, hogyan növelheti a jó közérzetet az irodában melanopikus világítás alkalmazásával.

Az iroda kialakítása gyorsan változik. A funkcionális munkaterületek megnyerő és inspiráló környezeteknek adják át helyüket, ahol kiemelten kezelik és támogatják az emberek egészségét és jó közérzet. Ez pedig nemcsak a munkahelyen dolgozók hangulatát, alvási szokásait és teljesítményét javítja, hanem vonzza a tehetségeket, és segít megtartani az értékes munkavállalókat.

Az Edge irodaépület homlokzata Amszterdamban

A világítás jelentősége a WELL épületminősítésben

A Nemzetközi WELL Building Institute (IWBI) 2014-ben indította el a WELL Building Standardot, egy globális minősítési rendszert, amelynek célja a munkahelyi egészség és jó közérzet növelése. 2020-ban bevezették a 2. verziót, amely az összes korábbi változatot és a 2. próbaverziót egyetlen WELL-verzióba foglal össze, és amely minden projekttípust lefed. A WELL v2 figyelembe veszi az új bizonyítékokat és a változó közegészségügyi szempontokat, és negyedévente frissül. Olvassa el a WELL épületminősítésről szóló tájékoztatót, amelyből megtudhatja, hogyan lehet elérni a magasabb minősítési szintekhez szükséges pontszámokat.

Világítástechnikai szolgáltatások

A világítástechnikai szolgáltatásokat a Signify kezeli. Mi gondoskodunk a világításról, hogy Ön a vállalkozásával foglalkozhasson. Vállalatunk webhelyén további információkat talál ezekről a szolgáltatásokról.

Professzionális szolgáltatások

Kezdettől fogva személyre szabott támogatást kínálunk, és arra törekszünk, hogy ötvözzük az ambícióját a tudásunkkal, a legjobb megoldást nyújtva az Ön számára, miközben értéket adunk a vállalkozásához.

Életciklus-szolgáltatások

Vállalkozása hosszú távra tervezett világítástechnikát érdemel. A problémák megelőzésétől a gyors távoli segítségnyújtásig a támogatásunk segít, hogy világítástechnikai rendszere tovább üzemképes maradjon.

Kihelyezett szolgáltatások

Üzleti igényeire szabott világítástechnikai megoldásokat kínálunk, egyértelmű fő teljesítménymutatóknak (KPI) megfelelően.

UV-C-fertőtlenítési szolgáltatások

Jól ismert, hogy az UV-C-sugárzás fertőtleníti a levegőt, a vizet és a felületeket. Az UV-C hatékony és helyes használatának biztosítása érdekében szolgáltatásokat nyújtunk a projekttervezéshez, a tervezéshez, a telepítéshez, az üzemeltetéshez és a karbantartáshoz.

Esettanulmányok

Biztonságos visszatérés a Forte Partners irodáiba

A közelmúltbeli világjárvány kapcsán a Forte Partners az UV-C sugárzással fertőtlenítő világítást választotta azzal a céllal, hogy a bérlők kényelmesen visszatérhessenek egy biztonságos irodába.

Bosch

Find out how Bosch is using office lighting to create a productive work atmosphere and save energy.

Többet szeretne tudni?

Ha kérdése vagy kérése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Letöltések