Mutassa meg valódi színeit a CRI 90 színvisszaadási indexű irodai világítással

Mutassa meg valódi színeit: javítsa a munkahelyi életminőséget megfelelő világítással

Mivel az irodai világítástervezés sok szervezet számára fontos, a CRI 90 színvisszaadási indexű lámpatestek pedig hozzájárulnak az egészséget és jó közérzetet célzó tervezésben. A mai irodai világítás az egészségesebb munkahelyeket támogató megoldásokkal túllép az egyszerű funkcionális világításon. A CRI 90 színvisszaadási index bevezetésével az R9 50 értékre emelkedik, amely megfelel a WELL Building Standards v1 58. pontjában leírt színminőségi követelményeknek. Ezenkívül az átállás a CRI 80 színvisszaadási indexről a CRI 90-re nem jár az energiahatékonyság (lumen/watt) jelentős csökkenésével vagy a fényáram romlásával.

CRI 90 színvisszaadási index az irodákhoz

Az új CRI 90 színvisszaadási indexű portfólió a vörös színvisszaadás további követelményének is megfelel, továbbá R9 ≥ 50. Teljesen kompatibilis a napfény- és jelenlét-érzékelőkkel rendelkező, hatékony világítástechnikai automatizálással (Miért legyen bekapcsolva a világítás, ha nem tartózkodik ott senki?). A CRI 90 a világítás által keltett jó közérzet új szintjét jelenti.

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha többet szeretne megtudni az irodai szabványoknak megfelelő, a munkahelyi jó közérzetet támogató világítástechnikáról, ezen az űrlapon írhat nekünk.