StoreRefresh – A kiskereskedelem újragondolása körforgásos világítással

Fejlessze boltját minimális költséggel

Fejlessze boltját minimális költséggel

Az egyik ok, amiért a vásárlók szívesebben vásárolnak fizikai boltokban, az az, hogy meg akarják érinteni és érezni akarják az árut. Például az Y generáció (vagy millennials) tagjainak 82%-a elmegy az üzletbe, amennyiben az interaktív és modern. Ahhoz, hogy az élvonalban maradjon, fontos, hogy rendszeresen fejlessze az üzlete egyes részeit, hangsúlyt a zavarok minimalizálására és a költségek alacsonyan tartására helyezve.

A 7–10 évenkénti teljes körű felújítás helyett olyan körforgásos infrastruktúrát fejlesztettünk ki, amely elég rugalmas ahhoz, hogy különböző konfigurációkat és beállításokat tegyen lehetővé egy üzletben. A Philips Circular világítással gyorsan fejlesztheti boltját, és a körforgásos gazdaságra felkészített lámpatestek használatával könnyedén létrehozhat különböző bolti élményeket.

Előnyei többek között a rugalmasság és a fenntarthatóság

Előnyei többek között a rugalmasság és a fenntarthatóság

Naprakész

Gondoskodjon arról, hogy boltja összhangban legyen a márkaígérettel, a marketingstratégiával és a trendekkel. Hozzon létre magával ragadó, inspiráló és rugalmas területeket, amelyek könnyen frissíthetők különböző tevékenységekhez, például szezonális eseményekhez vagy promóciókhoz.

Maradjon vonzó

Tegye üzletét a meglévő és az új vásárlók számára egyaránt érdekessé azáltal, hogy rendszeresen frissíti az üzlet koncepciójának egyes részeit. A változtatást így nem kell a világítási projekt életciklusához kötnie.

Csökkentse a költségeket

Végezzen kisebb, fokozatos változtatásokat az üzletében, és a körforgásos infrastruktúránk segítségével adaptálja a világítást. A világítási megoldás részeinek korszerűsítése és újrafelhasználása lehetővé teszi a módosítások leghatékonyabb módon való megvalósítását, miközben minimalizálja a költségeket és az üzletet érintő zavarokat.

Optimalizálja erőforrásait

Biztosítjuk a kiskereskedők számára a rugalmasságot, hogy a világítást gyorsan hozzáigazítsák az üzlet koncepciójának változásaihoz, miközben optimalizálják a világítási rendszer teljes potenciális élettartamát.

Maximálja az erőforráshasználati hatékonyságot körforgásos világítással

Maximálja az erőforráshasználati hatékonyságot körforgásos világítással

Tudjuk, hogy Ön maximalizálni szeretné üzlete fenntarthatóságát azáltal, hogy rugalmas kiskereskedelmi tereket hoz létre, amelyek lehetővé teszik a könnyű és gyors, minimális költségű frissítést. A körforgásos gazdaságra felkészített lámpatestek széles választékát fejlesztettük ki, hogy támogassuk vállalati fenntarthatósági céljait. A körforgásos gazdaságra felkészített lámpatestek környezetvédelmi terméknyilatkozattal rendelkeznek. Ez a dokumentum átfogó leírást nyújt a körforgásos gazdaságra felkészített lámpatest környezeti teljesítményéről; az értékeléseket egy harmadik fél fenntarthatósági tanácsadó cég hitelesíti.

Szervizcímke: egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a LED lámpák karbantartását

Mivel a LED lámpatestek különböző eljárásokat igényelnek, az új termékek tervezésekor mindig szem előtt tartjuk a szervizelhetőséget. A szervizcímke egy QR-alapú azonosítórendszer, amely minden egyes lámpatestet egyedileg azonosíthatóvá tesz, és információkkal szolgál a karbantartást, telepítést és pótalkatrészeket illetően. Az összes következő generációs (Észak-Amerikában is használható) lámpatesten, oszlopon és csomagoláson is megtalálható QR-kódok beolvasásával könnyen hozzáférhet a termékkonfigurációs információkhoz, így értékes időt takaríthat meg, és megelőzheti a hibákat.

Tudjon meg többet a környezetvédelmi terméknyilatkozatainkról

Fedezze fel világítási rendszereinket

GreenWarehouse

Interact Retail

Üzlet világítás, mindenhol találkozunk vele. Milyen lenne, ha képes lenne elérni az üzemeltetési hatékonyság új szintjeit, a jobb bolti élményt és több adatot a részletes kereskedelmi elemzésekhez? A hálózatalapú LED-világítással támogatott Interact Retail mindezekre és még többre is képes. Alakítson ki lenyűgöző és rugalmas üzleteket, aktiváljon meghatározott vásárlói viselkedéseket zónákra osztás és fényrétegek segítségével, és lepje meg helyalapú ajánlatokkal a vásárlóit az okostelefonjukra telepített bolti alkalmazásán keresztül. Ezt hívjuk mi okoskereskedelemnek.

Esettanulmányok

Schiphol Airport

Schiphol Airport opts for Circular lighting.

Többet szeretne tudni?

Ha kérdése vagy kérése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.