Maxos fusion – a sínes rendszerek új színvonala

Alakítható LED-es sínes rendszer, amelyben találkozik a minőség, a teljesítmény és a flexibilitás

A pozicionálás és újrapozicionálás szabadsága

A rendszer gerince a flexibilis, időtálló Maxos fusion sín. A pozicionálási szabadságnak köszönhetően a sínhez kapcsolódó elemek könnyen frissíthetők, hozzáadhatók és cserélhetők a gerinc hosszú távú használhatósága érdekében.

Nagy hatékonyság és hosszú élettartam

A nagy hatékonyságnak (akár 185 lm/W) és a nagyon hosszú fényáram-megmaradásnak (100 000 óra L80 szinten) köszönhetően a tervezők optimalizált, egyedi megoldásokat hozhatnak létre vonzó teljes élettartam alatti költséggel.

Kiváló fényminőség, egyenletesség és színkonzisztencia

A Maxos fusion a fényáramok, sugárzási szögek és színek széles választékát kínálja, valamint rendelkezik egy speciálisan tervezett portfólióval is. Az OptiSuit lencsék kiválóan működnek és páratlan fényminőséget biztosítanak.

Többféle alkalmazási területet lefed

Ideális választás a felhasználási területek és világítási követelmények széles skálájához, a bevásárlóközpontoktól és hipermarketektől a gyártócsarnokokon át az elosztóközpontokig és raktárakig.

Csatlakozásra kész

A dedikált érzékelőegységek lehetővé teszik az Interact rendszerek teljes körű kihasználását, ezáltal adatalapú döntések hozhatók a kiskereskedelmi és ipari alkalmazásokban.

Egy megoldás mindenkinek

A Maxos fusion sín akár 13 vezetéket is befogadhat, így az elektromos áramkörök széles választékát tudja kezelni, beleértve a vészvilágítást is, hogy megfeleljen az egyedi projektigényeknek.

Kiskereskedelmi és ipari sínes rendszer

Üzletek

Amellett, hogy segít csökkenteni az áramköltségeket és javítani a fenntarthatóságot, a Maxos fusion lehetővé teszi, hogy változtatható hangulatú üzleteket hozzon létre. Használja a Maxos fusion sínes rendszert rugalmas gerincként, amely lehetővé teszi, hogy az üzlet új elrendezésének vagy a trendeknek megfelelően, nagyon hatékonyan átalakíthassa a világítást. A sín és a lámpatestcsalád (amely tartalmaz spotlámpákat és nem lineáris lámpákat is) kombinációjának köszönhetően hatékonyan és megszakítás nélkül újíthatja meg üzletének világítását az új koncepcióknak megfelelően.

Ipari

Az ipari terek esetében a biztonságos környezet megteremtése elsődleges prioritás. Mostantól a Maxos fusion rendszerrel egyszerre felelhet meg az ipari előírásoknak és maximalizálhatja beruházása értékét. Ha kiváló teljesítményű általános világítási megoldást keres, a Maxos fusion hosszú és megbízható élettartam mellett nagymértékű energiamegtakarítást és minimális karbantartási költségeket kínál.

Maxos Fusion Panel

OptiSuit: Kiváló megvilágítást biztosító optikai megoldás a kiskereskedelem és az ipar számára

Az OptiSuit különböző optikákból álló család, amelyek elektromos paneles lámpatestekben használhatók. Az egyedülálló kialakítás a kiskereskedelmi és ipari alkalmazási területeken pontosan a megfelelő fényt biztosítja pontosan ott, ahol szükség van rá. Ez a kiskereskedelmi és ipari ügyfelek nagyon eltérő igényei miatt fontos. A legfontosabb azonban az, hogy a legjobb minőségű és egyenletességű fényt bocsátják ki, így minden esetben egységes megjelenést biztosítanak, függetlenül az alkalmazási területtől.

A teljes OptiSuit sugárzásiszög-portfólió a kiskereskedelem számára

Az optikai megoldás

A teljes OptiSuit sugárzásiszög-portfólió az ipar számára

optisuit ipar

A Maxos fusion a körforgásos gazdaság számára készült

5 kulcsfontosságú előny ügyfeleink és bolygónk számára

Mi lenne, ha lehetővé tennénk, hogy a lámpatestek a névleges élettartamukon túl is megfeleljenek az Ön változó igényeinek, a teljes életciklusuk alatt – beleértve a szervizelést és javítást, a korszerűsítést és cserét –, és közben legjobb világítási teljesítményt nyújtanák?

Előnyök a tervezők számára

Szerelés bemutatása

A Maxos fusion egy változatos sínes rendszer, amely számos alkalmazási területre kínál megoldásokat. Alapvetően a Maxos fusion sínből (a sínes rendszer gerincéből), a gerinc hosszában rugalmasan felszerelhető Maxos fusion panelekből és a különböző projektigényeknek megfelelő szerelési tartozékok egész sorából áll. A Maxos fusion rendszer telepítése egyszerű: néhány lépés elvégzésével máris élvezheti a Maxos fusion világítási minőségét. További információkért tekintse meg a szerelést bemutató videót. Továbbá létrehoztunk egy dedikált konfigurációs eszközt, amely néhány egyszerű lépésben segít lefordítani a világítási tervét egy Maxos fusion-rendelésre. További információkért lásd a konfigurátor linkjét.

Kapcsolat

Ha kérdése vagy kérése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Letöltések