A világítástechnikai szolgáltatások a Signify-hoz kerültek

Világítástechnikai szolgáltatások

A világítástechnikai szolgáltatások mostantól a Signify kínálatában állnak rendelkezésre

A mai világítási technológia sokkal többet tud, mint megvilágítást biztosítani. A Signify az élen jár az innovatív, személyre szabott világítási szolgáltatások terén, amelyek töredékáron tudják biztosítani a minőségi világítást, ugyanakkor javítják az üzleti eredményeket.

A Signify szolgáltatásai többek között: a jelenlegi világítási rendszer felmérése, új világítási terv készítése, zökkenőmentes karbantartás, távoli segítségnyújtás és garantált világítási teljesítmény. Kössön partnerszerződést a Signify-jal, és mi a világítást a vállalata sikerének szerves részévé tesszük. Mi gondoskodunk a világításról, hogy Önnek csak az üzletvitelére legyen gondja.

Signify világítástechnikai szolgáltatások

A Signify piacvezető a személyre szabott világítástechnikai szolgáltatások terén, amelyek biztosítani tudják azt a világítási minőséget, melyet vállalkozása megérdemel.

Professzionális szolgáltatások

Személyre szabott világítástechnikai szolgáltatások

Akár a lámpatestek cseréjéről van szó, akár a teljes rendszer áttervezéséről, segítünk átalakítani a világítástechnikai rendszert úgy, hogy mind Önnek, mind vállalkozásának tökéletesen megfeleljen.

Élettartam-szolgáltatások

Növelje világítástechnikai rendszere élettartamát

A világítás a vállalkozás fontos része. Ezért kínálunk személyre szabott karbantartási csomagokat, amelyekkel világítástechnikai rendszere hosszú idő után is a legjobban teljesít.

Kihelyezett szolgáltatások

Bízza ránk világítástechnikai rendszere karbantartását

Szolgáltatásaink a kezdeti tervezéstől és telepítéstől az üzemeltetésig és karbantartásig minden igényt lefednek. Ön pedig összpontosíthat arra, amihez a legjobban ért: vállalkozása üzemeltetésére.

Többet szeretne tudni?

Kérdéseivel és kéréseivel forduljon a helyi szolgáltatási központunkhoz