Eszközök és szakirodalom

Támogatjuk az Ön világítási projektjeit

A Philips eszközök széles választékával segíthet Önnek világítási projektjeiben. Minden igényt kielégítünk: a családi házak világítási megoldásától kezdve a nagyszabású ipari világítási rendszerekig mindenhez tudunk eszközt biztosítani.

Világításszimulációs szoftvereinkkel (például a DIALux, Relux és Autodesk 3ds MAX Design rendszerekhez fejlesztett beépülő moduljainkkal) pontosan megtervezheti az Önnek tökéletes világítási megoldást. Emellett mobilalkalmazásaink közül is választhat, amelyek segítségével útközben is megtudhat minden szükséges információt. Online termékkatalógusunk pedig tartalmazza a teljes Philips termékcsalád részletes adatait, így biztos lehet abban, hogy az igényeinek megfelelő megoldást talál.

Világításszimulációs szoftver

DIALux, Relux és 3ds Max beépülő modul

Töltse le innen a legújabb világítástechnikai szoftveres beépülő modulokat a DIALux, Relux és 3ds Max Design rendszerekhez, és könnyítse meg önmaga számára a világítási projektjéhez ideális lámpatest kiválasztását.

Revit könyvtár

A Philips arra törekszik, hogy Ön a lehető legjobb támogatást kaphassa. Az általunk kínált Revit-fájlok fejlesztésekor a rugalmasság volt az elsődleges szempont. Modelljeink skálázhatók, és felszereltük őket az Ön igényei szerinti testreszabáshoz szükséges tulajdonságokkal.

Kültéri lámpatestek 3D-s könyvtára

Töltse le innen a legújabb 3D-s dwg-fájlokat a kültéri lámpatestek portfóliójából. Ezeket a fájlokat egyszerűen feltöltheti 3D-s szoftverprogramjába, hogy városi környezeti vizualizációkat készíthessen kültéri projektjéhez.

Eszközök

Mobilalkalmazásaink

HUE fogyasztói világítástechnika
Service tag alkalmazás

Mini300 LED számítógépes alkalmazás

A mozgásérzékelővel kombinált napfényérzékelő még nagyobb energiamegtakarítást tesz lehetővé. A Mini300 LED számítógépes alkalmazás olyan vezérlési lehetőségeket ad a felhasználók kezébe, amelyek más lámpatestek esetén elképzelhetetlenek.

HUE fogyasztói világítástechnika
Service tag alkalmazás

Szervizcímke

A kültéri világítás LED-esítése a LED-technológia kiváló fényminőségének és energiahatékonyságának köszönhetően egyre erősödő tendencia. A LED lámpatestek karbantartása azonban bonyolultabb, mint a hagyományosaké, és különböző kompetenciákat és eljárásokat igényel. Ugyanakkor biztonsági és hatékonysági okok miatt egyre nagyobb a gyors hibakeresés és javítás iránti igény.

Annak érdekében, hogy minden egyes terméket azonosítani lehessen, a következő generációs Philips lámpatesteken, oszlopokon és a dobozokon, amelyekben szállítjuk őket, egyedi QR-alapú azonosító rendszerünk részeként szervizcímkét helyezünk el. 

Töltse le a Philips Service tag alkalmazást még ma, és élvezze az azonnal elérhető információkat és szolgáltatásokat!

Ihletet talált?

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha kérdése vagy kérése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Hol kapható?

Tudja meg, hol vásárolhatja meg termékeinket egy közeli forgalmazótól vagy partnertől.