Hatékony és élhető városok építése

Kiemelt termékek

Takarítson meg energiát és tegye biztonságosabbá az utakat a városban

A szállítási infrastruktúra bonyolult működése különféle típusú megvilágítást igényel annak érdekében, hogy a forgalom áramlása zökkenőmentes legyen, az emberek biztonságba érezzék magukat, és a városok pénzt takarítsanak meg. A Philips LED közvilágítása fenntartható és költséghatékony megoldás a modern városok számára. Ezenkívül biztosíthatja a város IoT-kompatibilitását azzal, hogy hálózatalapú lámpatesteinket az Interact City szoftverrel együtt használja, így kiaknázhatja az intelligens technológia erejét.

Csökkentse a költségeket

Reduce energy use by up to 50% with efficient LED lighting and dedicated optics for any application

Reduce maintenance costs with IoT-ready, serviceable luminaires

Modular components and digital maintenance tools enable lightning-fast maintenance operations

Fokozza az élményt

Javítsa az utcák kinézetét, és világítsa meg finoman a környező területeket

Küszöbölje ki a fényszivárgást, és gondoskodjon a lakóövezetek lakók számára előnyös megvilágításáról

Használja a legújabb világítástechnológiát, így biztosítva a járművezetők és a gyalogosok biztonságát, kényelmét és kapcsolódását

Javítsa a fenntarthatóságot

Csökkentse a CO2-kibocsátást a zöldebb, fenntarthatóbb városokért

Őrizze meg az éjszakai égboltot, és védje a denevéreket különleges fénybeállításokkal

Tegye időtállóvá a város világítását fejleszthető infrastruktúrával

Interact fedezze fel a hálózatalapú világítást

Fedezze fel a hálózatalapú világítást

Mitől lesz egy város okosabb és lakhatóbb? Az Interact City IoT-világításvezérlési szoftver a hálózatalapú lámpatesteinkkel együtt robusztus infrastruktúrát biztosít a városi szolgáltatások fejlesztéséhez, a városlakók biztonságának javításához, a közterületek megszépítéséhez, a lakók bevonásához és az állampolgári büszkeség növeléséhez. Az Interact City ráadásul csökkenti az energiaköltségeket és növeli a hatékonyságot, így a megtakarításokat visszaforgathatja újabb okosvárosi projektekbe.

Világítástechnikai szolgáltatások

A világítástechnikai szolgáltatásokat a Signify kezeli. Mi gondoskodunk a világításról, hogy Ön a vállalkozásával foglalkozhasson. Vállalatunk webhelyén további információkat talál ezekről a szolgáltatásokról.

Professzionális szolgáltatások

Kezdettől fogva személyre szabott támogatást kínálunk, és arra törekszünk, hogy ötvözzük az ambícióját a tudásunkkal, a legjobb megoldást nyújtva az Ön számára, miközben értéket adunk a vállalkozásához.

Életciklus-szolgáltatások

Vállalkozása hosszú távra tervezett világítástechnikát érdemel. A problémák megelőzésétől a gyors távoli segítségnyújtásig a támogatásunk segít, hogy világítástechnikai rendszere tovább üzemképes maradjon.

Kihelyezett szolgáltatások

Üzleti igényeire szabott világítástechnikai megoldásokat kínálunk, egyértelmű fő teljesítménymutatóknak (KPI) megfelelően.

UV-C-fertőtlenítési szolgáltatások

Jól ismert, hogy az UV-C-sugárzás fertőtleníti a levegőt, a vizet és a felületeket. Az UV-C hatékony és helyes használatának biztosítása érdekében szolgáltatásokat nyújtunk a projekttervezéshez, a tervezéshez, a telepítéshez, az üzemeltetéshez és a karbantartáshoz.

Többet szeretne tudni?

Ha kérdése vagy kérése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.