StyliD Evo

A csúcs a rugalmasság és a teljesítmény terén az üzletekben

StyliD Evo – a leginkább időtálló kiskereskedelmi kiemelő lámpatest

A StyliD Evo kiemelkedő rugalmassága és teljesítménye maximalizálja befektetése megtérülését. Nemcsak a kiskereskedelmi alkalmazások széles köréhez alkalmas, hanem újra és újra felhasználható – bármikor, amikor átalakítja az üzletet.

Philips StyliD Evo – a leginkább időtálló kiskereskedelmi kiemelő lámpatest
  • PerfectAccent optikai platformmal
  • Cserélhető optika és tartozékok
  • Széles körben alkalmazható
  • Fenntarthatóság

PerfectAccent optikai platformmal

Egy olyan időszakban, amikor az online vásárlás uralja a vásárlási szokásokat, a kiskereskedőknek minden taktikát be kell vetniük, hogy visszacsábítsák a vásárlókat az üzleteikbe. A PerfectAccent az optikai hatékonyság, a vizuális vonzerő és az optimalizált fényeloszlás tökéletes egyensúlyát biztosítja a kiskereskedők számára – az üzletükben található minden különböző helyiség és alkalmazás számára.

A PerfectAccent öt fő előnyt ígér a kiskereskedőknek:

A fényminőség maximalizálása és a vásárlók vizuális kényelmének fokozása

A PerfectAccent reflektor apró 3D-s fazettái a nagyobb vizuális kényelmet biztosító, színkonzisztens fénysugarakat bocsátanak ki. Ennek eredményeképpen a tárgyak egyenletesebben jelennek meg, ami a kiskereskedelmi üzletekben a kirakatokra irányítja a tekinteteket.

A teljesítmény, a fényvisszaverő képesség és az anyag integritásának megőrzése az élettartam során

Fejlesztési folyamatunk kifejezetten a termékeink teljes élettartama alatt nyújtott minőségére összpontosít. Ezért célunk mindig a legjobb optikák használata, amelyekben minden alkatrészt úgy terveztünk, hogy a lámpatestek hatékonysága hosszú távon optimális legyen.

A hatékonyság és az energiafogyasztás optimalizálása

A fém alapanyagú reflektorok kiváló (típusuktól függően akár 6%-kal magasabb) fényvisszaverő képességet biztosítanak, így maximalizálják a lámpatestek hatékonyságát.

Választható fénysugarak

Számos népszerű világítási termékcsaládunkban különböző fénysugarak – a szélestől a keskeny sugárzási szögig – közül lehet választani.

A befektetés gyors megtérülése

Bár a teljesen alumínium reflektorok kezdeti költségei valamivel magasabbak, ezt könnyen ellensúlyozhatja az általuk kínált energiamegtakarítás, ami vonzó megtérülést eredményez.

Cserélhető optikák és tartozékok

Könnyen változtathatja vagy optimalizálhatja boltja elrendezését. Egyszerűen fejlessze a StyliD Evo optikáját és/vagy optikai tartozékait az új rendeltetési helynek vagy alkalmazási módnak megfelelően. Ez azt jelenti, hogy a StyliD Evo-t a bolt fejlesztései és felújításai után továbbra is használhatja, így a bolt stílusát minimális erőfeszítéssel, állásidővel és költséggel tarthatja mindig naprakészen.

Oldja ki az elülső perem bajonettcsatlakozóját

Távolítsa el a reflektoregységet

Válassza le a reflektort az elülső peremről

Helyezze be az optikai egységet

Zárolja az optikai egységet

Széles körben alkalmazható

A StyliD Evo a körforgásos gazdaság számára készült

5 kulcsfontosságú előny ügyfeleink és bolygónk számára

Fenntarthatóság infografika
Új téglalap és ovális alakú fénysugár

Új téglalap és ovális alakú fénysugár

A StyliD Evo kifejezetten a friss élelmiszerpultok és bemutató folyosók hatékonyabb kiemelésére kifejlesztett, új, ovális fénysugara javítja a fényminőséget az üzletben.

  • Reklámtáblák és feliratok
  • Polcvilágítás
  • Árukínáló állványok
  • Frissárupultok
LED-beállítások friss élelmiszerekhez

LED-beállítások friss élelmiszerekhez

A vásárlók tapasztalatból tudják, hogy ha az étel jól néz ki, akkor az íze is jó lesz. Számos LED-beállítással rendelkezünk, amelyek a legjobb fényben tüntetik fel a friss élelmiszereket, miközben segítenek minimalizálni a hulladékot is.

A kutatások szerint az emberek a friss termékek színére úgy emlékeznek, hogy azok telítettebbek, mint amilyenek valójában. És amikor a termék kiválasztására kerül sor, a fogyasztói preferenciák még tovább mennek – olyan színt szeretnének, amely még telítettebb, mint amire emlékeznek. A megfelelő világítási recept optimalizálhatja a termékek bemutatását, és növelheti az eladásokat.

Kapcsolat

Ha kérdése vagy kérése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.

További információk