Hozza ki a legjobbat a friss ételekből az ehhez tervezett LED világítással

A friss élelmiszerek előnyeinek áttekintése

A friss élelmiszerek előnyei
A legjobb prezentáció

A kutatások szerint az emberek a friss termékek színére úgy emlékeznek, hogy azok telítettebbek, mint amilyenek valójában. És amikor a termék kiválasztására kerül sor, a fogyasztói preferenciák még tovább mennek – olyan színt szeretnének, amely még telítettebb, mint amire emlékeznek. A megfelelő világítási recept optimalizálhatja a termékek bemutatását, és növelheti az eladásokat. 

A minőség megőrzése

A rossz megvilágítás befolyásolja a friss termékek minőségét. A megfelelő világítási beállítás segít hosszabb ideig frissen tartani az élelmiszereket, ami hosszabb eltarthatóságot és kevesebb hulladékot jelent.

Teremtsen emlékezetes élményeket

A friss élelmiszerek LED megvilágításához készült fénybeállítások a legromlandóbb termékek bemutatásának és minőségének javításával pozitív módon befolyásolhatják a vásárlási döntéseket.

Mi lehetséges a friss élelmiszerek LED megvilágításához készült fénybeállításokkal?

A vásárlók tapasztalatból tudják, hogy ha az étel jól néz ki, akkor az íze is jó lesz. Ismerje meg a LED-beállítások portfólióját, amelyek a legjobb fényben tüntetik fel a friss élelmiszereket, miközben segítenek minimalizálni a hulladékot is. 

Csodálatos szeletelt hús

A kutatások szerint a vásárlók a gazdag, telített színű húsokat részesítik előnyben. A friss élelmiszerekhez való Rose LED lámpatesteket a kiskereskedőkkel és hússpecialistákkal együttműködve azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy fokozzák a húsok vörös színét, és lassítsák az elszíneződésüket, ami kevesebb hulladékot jelent.

Optimális világítás a friss halakhoz

A friss áru a boltok növekedési motorja. Legyen szó húsról vagy sajtról, gyümölcsről vagy zöldségről, halról vagy tenger gyümölcseiről, a friss áru mindig be fogja vonzani a vásárlókat a fizikai boltokba. Annál inkább, minél frissebbnek tűnnek az élelmiszerek.

Gyümölcsök és zöldségek

A friss élelmiszerek részlege az a hely, ahol a vásárlói hűség kialakul, és gyakran ez a fő motiváció a boltba járáshoz. A gyümölcsök és zöldségek különleges kihívásokat jelentenek, mivel élő szövetek.

Gazdag, krémes sajt

Amikor a sajtot fény éri, a zsírok oxidálódni kezdenek, ami először megváltoztatja a megjelenését, majd károsítja az ízét. A friss élelmiszerekhez való Champagne beállításunk gyönyörűen megjeleníti ezt a finom élelmiszert, és megőrzi a frissességet és a minőséget.

Tökéletes burgonya

A fény fontos szerepet játszik a burgonya zöldülésében: ha megfelelő módon, sötétben tárolják, nem zöldül. Természetesen ez egy szupermarketben nem lehetséges. Fénybeállításunk segíthet abban, hogy a burgonya a legfrissebb maradjon.

Gyönyörű kenyér és péksütemények

Nincs is jobb, mint a friss kenyér és zsemle illata, amely még árasztja a kemence melegét – a világítás még vonzóbbá teheti ezeket a termékeket. A friss élelmiszerekhez való Champagne LED lámpatestek alatt a kenyér ropogós, étvágygerjesztő és ellenállhatatlan lesz.

Esettanulmányok

EDEKA Hamburg

A hamburgi EDEKA az Interact Retail szoftverrel vezérelt LED-világítással gazdagabb vásárlási élményt hozott létre.

Kapcsolat

Ha kérdése vagy kérése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Letöltések

További információk a világításról felhasználási területenként