Rose: A legjobb világítás a szeletelt húsok elszíneződésének korlátozására

A friss élelmiszerek részlege fontos hely az üzletben

Miért fontos a friss élelmiszerek részlege?

A friss áru a boltok növekedési motorja. Legyen szó húsról vagy sajtról, gyümölcsről és zöldségről, halról és tenger gyümölcseiről, a friss áru mindig be fogja vonzani a vásárlókat a fizikai boltokba. Annál inkább, minél frissebbnek tűnnek az élelmiszerek.
A megfelelő megvilágítás kiemeli a friss élelmiszerek színeit és textúráját, és megállásra és vásárlásra csábítja az embereket. A világítás emellett javítja az általános vásárlási élményt, és pozitív hatással van a friss termékek értékesítésére.

Csodálatos szeletelt hús

Csodálatos szeletelt hús

A kutatások szerint a vásárlók a gazdag, telített színű húsokat részesítik előnyben. A probléma az, hogy ha több fény éri a húst, elszíneződik, és gyorsabban veszít vonzerejéből. Fresh Food Rose LED lámpatestjeinket a kiskereskedőkkel és hússpecialistákkal együttműködve azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy fokozzák a húsok vörös színét, és lassítsák az elszíneződésüket, ami nagyobb forgalmat és kevesebb hulladékot jelent.

Próbálja ki a Rose-t, a szeletelt húsokhoz kifejlesztett LED-beállítást

Kutatásunk:

Először is a különböző húsok különböző mértékben színeződnek el. Másodszor a szeletelt húsok elszíneződésére a fényerősség nagyobb hatással van, mint a spektrum.

A megfelelő fényspektrum alkalmazása azonban előnyökkel jár: a kiskereskedők késleltethetik az elszíneződést a hosszabb eltarthatóság érdekében, vagy magasabb fényszintet használhatnak a figyelemfelkeltés érdekében. Az első esetben a hagyományos világítással megegyező megvilágítási szintek mellett az eltarthatóság akár 20%-kal is növelhető. Az utóbbi esetben a kiskereskedők akár 30%-kal magasabb fényerőt alkalmazhatnak a hagyományos világítással megegyező eltarthatóság mellett.

Rose világítás húsokhoz – kutatás

Használjon hatásos megvilágítást (és csökkentse a hulladékot)

Nehezen találja az egyensúlyt a friss élelmiszerek széles választékának fenntartása és a hulladék minimalizálása között? Ráadásul inspiráló vásárlási élményt szeretne nyújtani? A megfelelő világítás nagyban befolyásolhatja a friss élelmiszerek részlegének sikerét. A friss élelmiszerek kiemelő megvilágítása a tökéletes recept a csábító bemutatáshoz, ráadásul meghosszabbítja a friss termékek eltarthatósági idejét is.

Kapcsolat

Ha kérdése vagy kérése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Letöltések

További információk a világításról felhasználási területenként