Ezermester vagy profi?

Igazi profik, igazi történetek

Ön nem csak egy ezermester, hanem igazi szakértő. Valaki, akire mindig lehet számítani, hogy elvégzi a munkát. Valaki, aki jól tervez, gyorsan megvalósítja a tervet, és hatékonyan dolgozik. A Philips lighting megoldásai elnyerték a profik bizalmát.

Henk de Man

Ügyfélmenedzser

TechTron – Veenendaal
Hollandia

A szerelési ágazatban folyamatos a nyomás az idő miatt – mindent gyorsan, határidőre kell teljesíteni. Elsőre tökéletes munkát kell végezni, ami azt is jelenti, hogy megbízható szállítókra van szükség. A bizalom elengedhetetlen ebben az üzletágban.

Tony Carissimo

Elektronikai kivitelező

Caro Electric Inc – Marlboro
Egyesült Államok

A munka hazajön, az otthon lesz a munkahely – ez is része annak, ha valaki független villamossági vállalkozó. Egy hosszú nap végén az apróságok azok, amik számítanak. Apám nyomdokaiba lépve megtanultam, hogyan kell a dolgokat megvilágítani. És hogyan végezhetek tökéletes munkát már elsőre.

Denis Zago

Professzionális kivitelező

Zago S.r.l Elettricista 
Olaszország 

Elektronikai vállalkozásunkat az apám alapította, és számomra a család nagyon fontos. Ez az egyik oka annak, hogy miért akarok minőségi munkát végezni már elsőre, elkerülve az utólagos javításokat. És őszintén, a munkákon igen kicsi a haszon manapság. Ezért a vállalkozásunknál kiváló minősget szeretnénk nyújtani már a világítástechnikai összetevők meghatározásakor is.

Legyen világítási szakértő

A Signify Lighting Academy átfogó oktatási anyagokat biztosít a világítástechnikai tudása bővítésére. Tekintse meg legújabb képzéseinket.

Kereskedelmi képzés

Ez az előadássorozat az önállóan működő és távolról is elérhető verziók jellemzőire és előnyeire összpontosít. Ha az Internet of Things (IoT) érdekli, az ezzel a verzióval kapcsolatos képzésért forduljon a Signify kapcsolattartójához.

Műszaki képzés

Ezen a képzésen részletesen megismerheti, hogyan kezdheti el használni az alkalmazást, és hogyan használhatja az alap és haladó szintek különböző funkcióit.

Forgalmazó keresése

Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.

Kapcsolat

Kérdése van? Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

Továbbiak megjelenítése

LED világítástechnikai termékek

Célunk, hogy megkönnyítsük üzletvitelének bővítését. Ezért a LED fényforrások és lámpatestek teljes választékát kínáljuk, és könnyen használható letöltésekkel, eszközökkel és szerelési tanácsokkal támogatjuk.

Szerelés

Kérdése van a szereléssel kapcsolatban? Tekintse meg a CoreLine lámpatestekhez és LED fénycsövekhez készült szerelési videóinkat.