A látogatók egészségének védelme UV-C-sugárzással

UV-C Wondy bevezetés

Warszawianka Vízipark

Varsó, Lengyelország

A Warszawianka Vízipark Lengyelország legnépszerűbb sport- és szabadidős létesítménye, ahol a biztonságot a Philips UV-C-világítása támogatja.

A védelem plusz rétegének biztosítása és ügyfeleink jó közérzetének támogatása kiemelt fontosságú számunkra.
– Dariusz Pastor, a Mokotowska Fundacja Warszawianka – Vízipark Alapítvány elnöke
UV-C Wodny ügyfélkihívás

Ügyfélkihívás

A Wodny Park, Warszawianka a legnépszerűbb sport- és szabadidős létesítmény Lengyelország fővárosában. A tulajdonos, a Mokotowska Fundacja Warszawianka számára az ide látogatók kényelme és biztonsága a legfontosabb. Ez különösen igaz a koronavírus-járvány idején, amikor a Covid–19 terjedésének korlátozása érdekében fokozott higiéniai ajánlások és előírások vannak érvényben.

A víz és a szórakozás biztonsága

A higiénia növelése érdekében a legkorszerűbb fertőtlenítő megoldások kerültek bevezetésre. Az öltözők mennyezetére Philips mennyezetközeli UV-C-levegőfertőtlenítőket, a fürdő területén pedig felületfertőtlenítő Philips UV-C-szabadonsugárzókat szereltek fel. Mindkettő szállítója és telepítője a Master Light Service (MLS) nevű cég, amely átfogó világítástechnikai szolgáltatásokat kínál, és 2007 óta működik a lengyel piacon. Az MLS mint UV-C-kivitelező szakmailag felkészült az UV-C-fénnyel fertőtlenítő rendszerek telepítésére és üzemeltetésére.

Kapcsolódó esetek