A rögbi sztárjátékosainak védelme UV-C-sugárzással fertőtlenítő világítással

Harlequins – bevezetés

Harlequins

Twickenham, Egyesült Királyság

Az angol Gallagher Premiership rögbibajnokságban részt vevő klub, a Harlequins Philips UV-C-fertőtlenítéssel biztosít a játékosok számára plusz védelmet a híres hazai pályáján, a Twickenham Stoopon.

A Signify rendkívül megbízható partner, és vezető a saját területén. Büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk az első profi sportcsapat az Egyesült Királyságban, amely az UV-C-sugárzással fertőtlenítő világítási technológiát használ. Arra számítunk, hogy a jövőben széles körben fogják alkalmazni a sport- és rendezvényiparban.
– Laurie Dalrymple, a Harlequins vezérigazgatója
A Harlequins ügyfél elvárása

Az ügyfél elvárása

A nemzetközi sportolók számára a csúcsforma megőrzése egy életforma, és a legjobb klubok nagyon igyekeznek védeni legértékesebb elitjátékosaikat.

Az angol Gallagher Premiership rögbibajnokságban részt vevő klub, a Harlequin Harlequins számára kulcsfontosságú az elsődleges csapatuk egészségének és csúcsformájának megőrzése. A klub mindent megtesz annak érdekében, hogy a játékosokat megvédje a koronavírus-fertőzéstől és más potenciális jövőbeni veszélyektől is.

A Harlequins megoldása

Az UV-C-világítási megoldás

A klub Honours Bar nevű helyiségében 11 darab Philips mennyezetközeli UV-C-levegőfertőtlenítő készüléket helyeztek el. Ez a helyiség általában a szezonbérletes tagok számára van fenntartva, de jelenleg a hazai csapat játékosainak öltözőjeként szolgál. 

A játékosok azonnal élvezhetik az új biztonsági intézkedések előnyeit, és a tagoknak fenntartott terület készen fog állni a szezonbérletes tagok fogadására, amikor a Stoop ismét megnyitja kapuit a Quins hűséges szurkolói előtt.

A mennyezetközeli UV-C-levegőfertőtlenítő lámpatestek folyamatosan fertőtlenítenek: a levegő a természetes konvekció révén a helyiség felső légrétegeibe áramlik, majd a lámpatestek által fertőtlenített levegő visszaáramlik, és összekeveredik a Honours Bar alsó légrétegeivel.

Kapcsolódó esetek

More chance of football success with UV-C disinfection lighting

PSV Eindhoven chooses Philips UV-C air disinfection lighting to protect the stadium against bacteria and viruses

Wodny Vízipark

A lengyelországi Wodny Vízipark számára a látogatók kényelme és biztonsága a legfontosabb, különösen a koronavírus-járvány idején.

Veenendaal Swimming Pools

See how Philips LED lighting installation at Veenendaal chlorinated swimming pools reduces disruption and improves safety.