Alkossa meg saját világítását a LED-árnyalatokkal

Egy mindig divatos üzletvilágítás

Tegye üzletét és divatos termékeinek választékát lenyűgöző vásárlási élménnyé a Philips LED-árnyalataival! Fedezze fel azokat az egyedi világítási megoldásokat, amelyek minden termékből és alkalmazási területből kihozzák a legjobbat: a fehéret fehérebbé teszik, a feketét mélyebbé, a színeket élénkebbé, a szöveteket pedig feltűnőbbé. A LED-árnyalatokkal olyan lenyűgöző vásárlási élményt teremthet, amely az üzletében tartja a vásárlókat.

Próbálja ki a különféle LED-árnyalatokat

Fedezze fel, hogyan segíthetnek a megfelelő LED-árnyalatok, hogy termékválasztéka a megfelelő hatásokat keltse, és kifejezze márkája egyediségét.

Melyik árnyalat illik a márkájához?

Standard 930

Teremtsen barátságos, hívogató hangulatot meleg színekkel és lágy fehérekkel, és fedezze fel, hogyan lehet egyszerre kreatív és költséghatékony!

Prémium fehér

Az új minőségi etalon a divatiparban, amely a piac legmodernebb technológiája révén erősebb fehéreket biztosít, minimális kompromisszummal az energiatakarékosság terén.

Tiszta fehér

Fokozza kirakata drámai hatását! Emelje ki a különféle fehér árnyalatokat, tegye kontrasztosabbá a feketéket, és teremtsen csillogó hatást, miközben megőrzi a bőr színárnyalatainak melegségét.

Prémium színek

Emelje ki a színek és fehérek közötti kontrasztot, és érjen el új színmélységeket a telítettebb és élénkebb színélménnyel, amely nem befolyásolja a hátteret, de pozitív hatással van az energiatakarékosságra.

Denim

Hangsúlyozza ki a farmeranyagok színkülönbségeit, még a koptatott farmereknél is, a bolt környező színeinek befolyásolása nélkül.

Színvisszaadás

Színvisszaadás és színtelítettség

A szín a divat kulcsfontosságú része. A színek különféle fényforrások melletti megjelenését a színvisszaadási index (CRI) fejezi ki. Azonban a CRI nem nyújt információkat a színek telítettségéről. Ugyanazzal a CRI-értékű fényforrással telített és túltelített színeket is kaphat. A jobb oldali ábrán világosan látható, hogy a 70-es CRI jelentősen túl- és alultelített színű pólókat is eredményezhet. Éppen ezért fejlesztettük ki a Philips LED-árnyalatokat, amelyek kiemelik a termékválasztékát, és lehetővé teszik a tökéletes vásárlási élmény megteremtését.

Jef Montes kollekciójával London divatmániásait olyan szövetekkel nyűgözte le, amelyet a CrispWhite LED-világítással való interakcióra tervezett.

Montes a kollekcióját kifejezetten a Philips lighting számára tervezte azzal a céllal, hogy bemutassa a fehér LED-világítás használatának lehetőségeit a kereskedelemben – bámulatos eredménnyel.

Montest egész életében vonzották a „fénymemóriás” anyagok és a fény visszatükröződése különféle felületekről. Ehhez a kollekciójához behatóan tanulmányozta, hogyan lép kapcsolatba a fény az alkotásaival. A Philips kereskedelembe szánt CrispWhite rendszere által megihletett Montes Illuminosa és Velero fantázianevű kollekciói különféle anyagok, például üveggyapot és műanyag segítségével hoznak létre lenyűgöző fényvisszaverődéseket a szöveteken.

„A fénynek fontos szerepe van a kollekcióimban, és a fehér fény kulcsfontosságú a megfelelő hatás eléréséhez. A Philips CrispWhite fehér LED-világítása érdekes fényvisszaverődéseket hoz létre az anyagokon, és a fehér fény élesen kiemeli a ruhák vonalait.” – nyilatkozta a holland ruhatervező, Jef Montes.

A kollekciókat először a House of Fraser Londonban, az Oxford Streeten található központi üzletében mutatták be, és meg lehet majd őket szemlélni a márciusban Frankfurtban megnyíló Lighting and Building kiállításon is. A House of Fraser a CrispWhite családot választotta nemzetközi üzletláncába, amely az Egyesült Királyságban már öt üzletet működtet, és további üzletei nyílnak hamarosan Kínában is.

Jef Montes
Jef Montes kollekciója
Nagy fényerővel megvilágított bolthomlokzat

Interact Retail

Üzlet világítás, mindenhol találkozunk vele. Milyen lenne, ha képes lenne elérni az üzemeltetési hatékonyság új szintjeit, a jobb bolti élményt és több adatot a részletes kereskedelmi elemzésekhez? A hálózatalapú LED-világítással támogatott Interact Retail mindezekre és még többre is képes. Alakítson ki lenyűgöző és rugalmas üzleteket, aktiváljon meghatározott vásárlói viselkedéseket zónákra osztás és fényrétegek segítségével, és lepje meg helyalapú ajánlatokkal a vásárlóit az okostelefonjukra telepített bolti alkalmazásán keresztül. Ezt hívjuk mi okoskereskedelemnek.

Többet szeretne tudni?

Ha kérdése vagy kérése van, forduljon a helyi kapcsolattartójához.

Letöltések