Az igazi profik az új lehetőségeket választják

Philips MasterConnect LED fényforrások

Ki mondta, hogy sok pénzt kell költenie ahhoz, hogy okosvilágítása legyen? Tegye meg az első lépést a Philips MasterConnect LED fényforrásokkal. Ezekkel a régi fényforrások kiváltására alkalmas, okos LED lámpákkal könnyű és zökkenőmentes a fejlesztés és a hálózatalapú világítás előnyeinek kiaknázása.

Nincs jobb mód arra, hogy világítási rendszerét a következő szintre emelje.

Könnyen szerelhető

A vezeték nélküli utólagos felszerelés, az átjáró kiküszöbölése és az intuitív mobilalkalmazással való beállítás gyors és problémamentes telepítést tesz lehetővé.

Kényelmes és hatékony

Programozza a világítási rendszert úgy, hogy vezeték nélküli fényerő-szabályozással, jelenlét-érzékeléssel és napfényhasznosítással fokozza a kényelmet és növelje az energiamegtakarítást.

Méretezhető rendszer

Egyszerűen adjon hozzá egy átjárót, és élvezze a felhőalapú rendszerek összes előnyét – anélkül, hogy a meglévő komponenseket át kellene huzalozni vagy frissíteni kellene.

Tartalom alkalmazási útmutató

Legyen minden szoba a lehető legjobb

Ez az útmutató számos inspiráló tippet és információt nyújt arról, hogy mely MasterConnect LED fényforrásokkal és alkatrészekkel érhetők el az Ön és ügyfelei által kívánt nagyszerű eredmények és lenyűgöző hatás.

Készüljön fel a hálózatalapú világításra

Interact

Emelje a következő szintre a világítást

A Philips MasterConnect LED fényforrások az Interact alkalmazással is használhatók. Az Interact segítségével egyszerűen hozzáadhat egy átjárót, hogy élvezhesse a felhőalapú előnyöket a külső rendszerfelügyelettől kezdve az ügyfél alkalmazottaira szabható fénybeállításokig – anélkül, hogy hardveres változtatásokra vagy újrahuzalozásra lenne szükség.

Forgalmazó keresése

Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.

Kapcsolat

Kérdése van? Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

Kapcsolódó termékek

Interact Ready termékek

A Philips Interact Ready lámpák és lámpatestek az intuitív Interact Pro alkalmazással együttműködve lehetővé teszik, hogy a kis- és középvállalkozások hálózatalapú világításra váltsanak.

Telepítőközpont

Minden lényeges információ a kivitelezők számára az energiatakarékos CoreLine LED lámpatestekről, a retrofit LED fényforrásokról, a LED fénycsövekről, valamint a hagyományos világítási megoldásokról.