Kiegészítő védelem a vírusok ellen fertőtlenítő világítással

Varoulko étterem – bevezetés

Varoulko étterem

Görögország

A Philips UV-C-sugárzással fertőtlenítő világítással a Varoulko étterem biztonságos és bevált megoldást választott, hogy vendégei és dolgozói biztonságban legyenek a koronavírus-járvány alatt.

A koronavírus-járvány alatt megoldást kerestünk vendégeink egészségének megóvására. Nagyon örülünk, hogy az ideális megoldás a Signify segítségével jött létre.
Lefteris Lazarou – Michelin-csillagos séf, Varoulko Seaside étterem
A Varoulko étterem ügyfél elvárása

A kihívás

A koronavírus-járvány alatt számos intézkedést vezettek be a vírus terjedésének csökkentése érdekében. Az éttermek esetében ezek az intézkedések a kihasználtsági arány csökkenését eredményezték, és a járvány egyes időszakaiban még az éttermek bezárásához is vezettek. Jelentősen megnőtt a fertőtlenítési megoldások iránti igény, különösen a beltéri helyiségek esetében. Az ügyfélnek azzal a kihívással kellett szembenéznie, hogy minimalizálja a fertőzésveszélyt, és további biztonságot nyújtson a vendégek és az alkalmazottak számára Michelin-díjas éttermében.

A megfelelő világítás

A felmérést követően a Signify olyan megoldást javasolt, amely kifejezetten az éttermek vendégeinek és alkalmazottainak igényeire van szabva, és amely hozzájárul a beltéri étkezések biztonságos újraindításához. A konyha területén 28 darab Philips aktív UV-C-levegőfertőtlenítő készüléket, az étkező helyiségben pedig 10 darab Philips mennyezetközeli UV-C levegőfertőtlenítő készüléket telepítettünk.

Kapcsolódó esetek

Moza kávézólánc

A Moza kávézólánc Vietnámban a Philips UV-C-sugárzással fertőtlenítő világítását választotta, hogy további védelmet nyújtson a COVID-19 ellen.

Arizona Hotel, Lignano

A Hotel Arizona a Philips UV-C innovatív technológiáját választotta a vendégek számára nyújtott biztonsághoz és fertőtlenítéshez.

Díjnyertes Trattoria Arlati

A milánói Premiata Trattoria Arlati étterem a Philips UV-C-technológiáját választotta a beltéri levegő fertőtlenítésére.