Extra védelem nyaraláskor az UV-C technológiának köszönhetően

Daniel

Hotel Arizona

Lignano Sabbiadoro, Olaszország

A Hotel Arizona a Signify innovatív és hatékony Philips UV-C technológiáját választotta a fertőtlenítés, valamint a vendégek és alkalmazottak nyugalmának biztosítása érdekében.

A frekventált terek levegőjének fertőtlenítése egyre fontosabbá válik. Büszkék vagyunk arra, hogy UV-C technológiánkkal biztonságérzetet nyújthatunk a Hotel Arizona vendégeinek.
– Julian Rymarz, az IIG köz- és kormányzati ügyekért felelős vezetője
A kihívás

A kihívás

A vendéglátóipar egyre növekvő prioritásai között az egyik legfontosabb a vendégek nyugalmának biztosítása, különösen az idegenforgalmi főszezonban. Ezért döntött a Hotel Arizona a Signify innovatív Philips UV-C légfertőtlenítő technológiája mellett, amely további védelmet biztosít az olyan területeken, mint az előtér, a folyosók, a bárok és az éttermek.

ligano

Biztonságérzet az UV-C technológiának köszönhetően

A Hotel Arizona területeinek, például a recepciónak és az étteremnek a fertőtlenítése érdekében a Signify hét darab Philips mennyezetközeli UV-C-levegőfertőtlenítő készüléket telepített. Ezek a normál tevékenységek megszakítása nélkül, közvetlenül fertőtlenítik a környezet felső részén lévő levegőt, és innovatív technológiájuknak köszönhetően a normál légkeringést kihasználva gyorsan semlegesítik a vírusokat és baktériumokat. Ily módon a Hotel Arizona vendégei egy plusz védelmi réteg tudatában élvezhetik az ott-tartózkodásukat.

Kapcsolódó esetek