Biztonságosabb tartózkodás a Moza kávézókban a fertőtlenítő világításnak köszönhetően

mozasvietnam bevezetés

Moza kávézóláncok

Vietnám

A Moza kávézóláncok a Philips UV-C-sugárzással fertőtlenítő világítással biztonságos és bevált megoldást találtak, hogy a koronavírus-járvány alatt megvédjék a vásárlóikat és a dolgozóikat.

Minden alkalommal, amikor egy ügyfél ellátogat egy kávézónkba, bemutatjuk neki a fertőtlenítő rendszert, amelybe a kávézó beruházott, hogy növeljük a bizalmát és az elégedettségét.
Nguyen Nhat Bang, a Moza kávézólánc alapítója és tulajdonosa
mozasvietnam ügyfél elvárása

A kihívás

Tombolt a koronavírus-járvány, és csökkent a kávézóba érkező vendégek száma. Ráadásul a dolgozók féltek munkába menni, mert a munkahelyükön fertőzésveszélynek voltak kitéve. Mivel a kávézókban általában sokan tartózkodnak és vásárolnak egyszerre, a zárt és légkondicionált helyiségek páratartalma vagy nem megfelelő levegőminősége miatt könnyű megfertőződni.

A megfelelő világítás

A dolgozók és a vásárlók fokozott biztonsága érdekében a zárt terekben fertőtleníteni kell a levegőt. Ennek megkönnyítésére a kávézólánc minden egységébe mennyezetközeli Philips UV-C-levegőfertőtlenítő készülékeket telepített, amelyek csendesen és hatékonyan működnek, és lehetővé teszik a megszokott üzletmenetet a kávézók dolgozói és a vendégek számára. A kávézók vezetői aktívan népszerűsítik a technológiát a vendégek körében, hogy megnyugtassák őket afelől, hogy látogatásuk során védve vannak.

Kapcsolódó esetek

Varoulko étterem

A Varoulko étterem a Philips UV-C-sugárzással fertőtlenítő világítást választotta, mert ideális megoldásnak találták a vírusok elleni kiegészítő védelemre.

Arizona Hotel, Lignano

A Hotel Arizona a Philips UV-C innovatív technológiáját választotta a vendégek számára nyújtott biztonsághoz és fertőtlenítéshez.