A díjnyertes Trattoria Arlati a Philips UV-C-fertőtlenítéssel a nyugalmat választotta

Premiata Trattoria Arlati

Premiata Trattoria Arlati

Milánó, Olaszország

A nagy múltú „Premiata Trattoria Arlati” a Signify UV-C fertőtlenítő technológiáját választotta, hogy ügyfelei és alkalmazottai számára fokozott védelmet biztosítson.

A Signify UV-C technológiáját és a készülékek által biztosított hatékonyságot választottuk, hogy továbbra is biztosítsuk a nyugalmat vendégeink számára az ételek és a zene élvezetéhez.
Leopoldo Arlati, a Premiata Trattoria Arlati tulajdonosa
A kihívás

A kihívás

A világjárványt követően újranyitó vendéglátóipar prioritásai között szerepel, hogy kiegészítő védelmet nyújtson a munkavállalók és a vendégek számára. Ez alapvető szempont volt a Premiata Trattoria Arlati számára is. Az étterem biztosítani akarta, hogy vendégei nyugodtabban élvezhessék az éttermi élményt; ennek elérésére a Philips UV-C felső légfertőtlenítő készülékeit választották.

Levegőfertőtlenítés a biztonságosabb környezetért

Levegőfertőtlenítés a biztonságosabb környezetért

A Philips UV-C-levegőfertőtlenítő készülékek 2 típusának kombinációját választották ki, hogy a legjobb teljesítményt érjék el a levegő fertőtlenítésében az étterem minden területén, így 4 darab falra szerelt mennyezetközeli UV-C-levegőfertőtlenítő készüléket és 4 darab aktív levegőfertőtlenítéses UV-C-készüléket szereltek fel. A készülékek kombinációja lehetővé teszi a levegő hatékony fertőtlenítését, amíg a vendégek élvezik az ételt, és óránként akár 20 teljes légcserét biztosít az élmény vagy a munkavégzés megszakítása nélkül.

Philips aktív levegőfertőtlenítés UV-C-fénnyel

Az UV-C-fényű aktív levegőfertőtlenítő készülék kis méretű és alacsony mennyezetű helyiségek levegőjének fertőtlenítésére alkalmas, az ott zajló tevékenység zavarása nélkül.

Kapcsolódó projektek