A DM üzletekben használt Philips UV-C-megoldások

DM üzletek – bevezetés

DM drogérialánc, Pozsony, Szlovákia

Pozsony, Szlovákia

A Philips mennyezetközeli UV-C-levegőfertőtlenítő segítségével mostantól fertőtleníthetik az üzleteket.

DM üzletek – idézet
Az UV-C-fényforrások telepítése Szlovákiában javában zajlik. Az UV-C-fényforrások képesek semlegesíteni a baktériumokat és vírusokat, ezzel hozzájárulnak a vásárlók és a dolgozók egészségvédelméhez.
A DM drogérialánc Szlovákiában
DM üzletek megoldása

Az ügyfél elvárása

A világ egyik vezető világítástechnikai vállalata, a Signify kísérleti projektet indított a DM drogériák levegőjének UV-C-világítással történő fertőtlenítésére. Az UV-C-fényforrások képesek semlegesíteni a baktériumokat és vírusokat, és nagymértékben segítik a vásárlók és a dolgozók egészségének védelmét.

A megoldás

Minden DM üzletbe a mennyezetközeli levegő fertőtlenítésére alkalmas UV-C-lámpatesteket szereltek a mennyezetre és a falakra. Ezek az alacsony mennyezetű helyiségekre optimalizált készülékek vízszintesen, a szerelési szinten és fölötte sugározzák az UV-C-sugárzást, ami lehetővé teszi, hogy a lehető legnagyobb mennyiségű levegőt fertőtlenítsék biztonságosan, az üzlet működését nem zavarva. 

Kapcsolódó esetek

Społem üzletek

UV-C-felület- és levegőfertőtlenítés a lengyelországi Spolem áruházak látogatóinak, személyzetének és vásárlóinak további védelme érdekében.

"EDEKA, Németország"

A németországi EDEKA Clausen a Philips UV-C-levegőfertőtlenítő világítását választotta, hogy megvédje üzleteit a baktériumok és vírusok ellen.

to market Olaszország

Az UV-C-felület- és levegőfertőtlenítés további védelmet nyújt a milánói to.market üzletek személyzete és vásárlói számára.