Philips UV-C-sugárzással fertőtlenítő világítás az EDEKA-nál

Bevezetés – UV-C az Edekánál

EDEKA Clausen

Hamburg, Németország

Az EDEKA Clausennél a vásárlók és az alkalmazottak kiegészítő védelméről a Philips UV-C-levegőfertőtlenítő világítása gondoskodik.

Büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk az első bevásárlóközpont Németországban, amely vásárlóinknak és dolgozóinknak is kiegészítő védelmet nyújt. A világítás területén már évek óta nagyon sikeresen dolgozunk együtt a Signify-jal, és közösen arra törekszünk, hogy vásárlóinknak a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsuk.
– Dr. Dirk-Uwe Clausen ügyvezető igazgató
Az ügyfél elvárása – UV-C az Edekánál

Az ügyfél elvárása

A koronavírus okozta világjárvány miatt az utóbbi időben a vásárlás is kihívást jelentett. Vásárlás közben nem szeretnénk az egészségünk és biztonságunk miatt aggódni. Ezért jelentősen megnőtt a fertőtlenítési megoldások iránti igény, különösen a beltéri levegő, de a felületek és berendezések esetében is. Ezzel a kihívással szembesült a hamburgi EDEKA Clausen bevásárlóközpont, amely kiegészítő védelmet szeretett volna nyújtani a vásárlók és a dolgozók számára is.

A megoldás

Az EDEKA Clausen az első bevásárlóközpont Németországban, amely kiegészítő védelmet biztosít. Ezt 31 darab mennyezetközeli Philips UV-C-levegőfertőtlenítő lámpatesttel érik el, amelyeket a nagy, 1315,70 m2 alapterületű hamburgi üzlethelyiségükben helyeztek el. Mivel a mennyezeti levegőfertőtlenítő készülékek olyan árnyékolással és optikával vannak ellátva, amelye megakadályozzák, hogy az emberek UV-C-sugárzásnak legyen kitéve, a dolgozók biztonságosan tölthetik fel a polcokat, a vásárlók pedig biztonságosan végezhetik el a bevásárlást.

Kapcsolódó esetek

Społem üzletek

UV-C-felület- és levegőfertőtlenítés a lengyelországi Spolem áruházak látogatóinak, személyzetének és vásárlóinak további védelme érdekében.

to market Olaszország

Az UV-C-felület- és levegőfertőtlenítés további védelmet nyújt a milánói to.market üzletek személyzete és vásárlói számára.