Az első olasz szupermarket, amely UV-C-vel védi a vásárlókat

to.market – bevezetés

to.market

Milánó, Olaszország

A to.market két milánói üzletébe telepítette a Philips UV-C-sugárzással fertőtlenítő készülékeket. Végső céljuk, hogy a teljes kiskereskedelmi üzletláncukban alkalmazzák őket.

to.market – idézet
Folyamatosan keressük azokat a technológiákat és szolgáltatásokat, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy lépést tartsunk a változásokkal. Ezért döntöttünk úgy, hogy együttműködünk a Signify céggel, és innovatív UV-C-világítási technológiáját használjuk a felületek és a levegő fertőtlenítésére.
Mattia Ballabio, a to.market vezérigazgatója
A to.market kihívása

Az ügyfél elvárása

A COVID-19 világjárvány idején a to.market legnagyobb gondja az volt, hogy hogyan tud alkalmazkodni az egészségügyi vészhelyzet okozta új kihívásokhoz. Rájöttek, hogy a felületeken, tárgyakon és a levegőben lévő vírusok és baktériumok semlegesítésére irányuló intézkedéseket kell bevezetniük, hogy a vásárlók tökéletesen fertőtlenített környezetben tudjanak vásárolni.

A to.market megoldása

A megoldás

A legforgalmasabb üzlethelyiségekbe, például a pénztárgépek és a bevásárlókocsik területére öt Philips UV-C-sugárzással fertőtlenítő szabadonsugárzót telepítettek, amelyek fertőtlenítő ciklusa csak akkor aktiválódik, amikor nincsenek ott emberek. Az UV-C-sugárzás homogén eloszlásának köszönhetően ezek a készülékek néhány másodperc alatt képesek fertőtleníteni a helyiségben lévő felületeket és tárgyakat.

Kapcsolódó esetek

Społem üzletek

UV-C-felület- és levegőfertőtlenítés a lengyelországi Spolem áruházak látogatóinak, személyzetének és vásárlóinak további védelme érdekében.

"EDEKA, Németország"

A németországi EDEKA Clausen a Philips UV-C-levegőfertőtlenítő világítását választotta, hogy megvédje üzleteit a baktériumok és vírusok ellen.