Az első UV-C-vel fertőtlenített kereskedelmi lánc Lengyelországban

Społem – bevezetés

Społem üzletek

Ozorków, Lengyelország

A Philips UV-C-sugárzással fertőtlenítő készülékek csökkentik a Społem üzletek vásárlói és alkalmazottai megfertőződésének veszélyét, és növelik a vásárlás biztonságát és kényelmét. 

Úgy véljük, hogy a Philips UV-C-sugárzással fertőtlenítő készülékekbe történő beruházás megerősíti márkánk minőségét és hitelességét – különösen egy olyan nehéz helyzetben, mint a koronavírus-világjárvány.
Agnieszka Derlecka, a Społem üzletek elnöke, Ozorków
A Społem ügyfél elvárása

A kihívás

A Społem Lengyelország egyik legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, amely több mint 3000 üzlettel rendelkezik. A világjárvány idején a személyzet és a vásárlók védelme érdekében a Społem a legmagasabb higiéniai feltételeket szerette volna fenntartani, hogy megakadályozza a betegségek terjedését, de a vásárlók állandó áramlása miatt ez igazi kihívást jelentett.

A Społem megoldása

A megoldás

A mennyezetre Philips mennyezetközeli UV-C-sugárzással fertőtlenítő készülékeket szereltek. Ezek folyamatosan UV-C-sugárzást bocsátanak ki az üzlet felső részében, miközben alattuk az emberek nyugodtan vásárolhatnak. A felületek fertőtlenítésére UV-C-szabadonsugárzókat szereltek fel, amelyek automatikusan bekapcsolnak éjszaka, amikor senki sincs jelen.

Kapcsolódó esetek

"EDEKA, Németország"

A németországi EDEKA Clausen a Philips UV-C-levegőfertőtlenítő világítását választotta, hogy megvédje üzleteit a baktériumok és vírusok ellen.

to market Olaszország

Az UV-C-felület- és levegőfertőtlenítés további védelmet nyújt a milánói to.market üzletek személyzete és vásárlói számára.