A Vauban Klinika levegőminőségének javítása a fény erejével

Vauban Klinika – bevezetés

Vauban Klinika

Livry-Gargan, Franciaország

A Vauban Klinika a Philips UV-C-lámpatestek formájában biztonságos és bevált megoldást talált arra, hogy csökkentse a fertőző és levegőben terjedő betegségek, például a COVID-19 terjedését.

vauban klinika ügyfél
Miután bevált a váróteremben, úgy döntöttünk, hogy a páciensek és a személyzet védelme érdekében felszereljük az összes konzultációs helyiségbe.
– Dr. Dirk-Uwe Clausen ügyvezető igazgató
A Vauban Klinika ügyfél elvárása

A kihívás

A Vauban Klinika Párizs közelében található, olyan területen, ahol magas volt a COVID-19-fertőzöttek aránya. A betegek és a személyzet védelme fontos kérdés, ezért a klinika azt tervezte, hogy UV-C-sugárzással fertőtlenítő lámpatesteket szerel a betegfogadó helyiségekbe.

A megfelelő világítás

A Vauban Klinika várótermeibe és vizsgálóiba Philips mennyezetközeli UV-C-sugárzással fertőtlenítő lámpatesteket szereltek fel. Az UV-C-sugárzás fertőtleníti a levegőt, a felületeket, a tárgyakat és a vizet, ami segíthet csökkenteni a fertőzésveszélyt, ezért már több mint 40 éve széles körben alkalmazzák.

Kapcsolódó esetek

Pekingi Forestry University Hospital

Az UV-C felület- és levegőfertőtlenítés kiegészítő védelmet nyújt a Pekingi Forestry University Hospital látogatóinak, személyzetének és pácienseinek.

Optimax

Segítünk az OPTIMAX vállalatnak megvalósítani az egészséges épületekről szóló elképzelésüket