Egészséges épületek UV-C-sugárzással fertőtlenítő világítással

Honeywell – bevezetés

OPTIMAX

Malajzia

Az OPTIMAX Malajzia vezető szemészeti hálózata, amely 1995 óta több mint 300 000 elégedett pácienst szolgált ki.

A Honeywell és a Signify olyan teljes körű megoldást kínált klinikáinknak a levegő, a felületek és a tárgyak fertőtlenítésére, amely lehetővé teszi számunkra, hogy egyértelműen kommunikáljuk az orvosok, a személyzet és a betegek felé, hogyan minden megteszünk azért, hogy biztonságban legyenek és jól érezzék magukat nálunk.
– Tan Sri Dato' Tan Boon Hock, az OPTIMAX Szemspecialista Központ alapítója
A Honeywell ügyfél elvárása

A kihívás

A koronavírus-világjárvány idején a legtöbb OPTIMAX klinika nyitva maradt, hogy a betegek számára fontos szemészeti szolgáltatásokat nyújtson. A biztonságos működéshez azonban a klinikáknak olyan megoldásokra volt szükségük, amelyek javítják a levegőminőséget és a felületfertőtlenítési erőfeszítéseket, hogy minimalizálják a fertőzés vagy a betegség terjedésének lehetséges kockázatát.

A megoldás

Számos Philips terméket telepítettünk, köztük mennyezetközeli UV-C-levegőfertőtlenítő lámpatesteket és önálló UV-C-sugárzással fertőtlenítő kamrákat. Ezek a megoldások a helyiségek levegőjének és felületeinek fertőtlenítésével fokozzák a jó közérzetet, miközben a Honeywell Healthy Buildings irányítópultja vezérli és felügyeli őket.

Kapcsolódó esetek