A betegek fokozott védelme a kórházi területeken UV-C-fertőtlenítéssel

A helyszín bemutatása

Forestry University Hospital

Peking, Kína

Ez a kórház folyamatos ellátást biztosít, ami miatt egyre nagyobb az igény a rendkívül rugalmas működésre, valamint a felváltva használt helyiségek felületeinek fertőtlenítésére.

Az innovatív Philips mennyezetközeli UV-C-levegőfertőtlenítő plusz védelmi réteget biztosít, hogy ne zavarja a mindennapi munkánkat, miközben a helyiséget fertőtleníti.
– Junpeng Hou, a Pekingi Forestry University Általános Ügyek Osztálya Energiatakarékossági Hivatalának vezetője
Pekingi ügyfél elvárása

Az ügyfél elvárása

Ebben a kórházban több zóna fertőtlenítésére volt szükség, ami integrált fertőtlenítési megoldást igényelt mind a felületek, mind a levegő számára.

A megoldás

A kórházban a várótermekben mennyezetközeli lámpatesteket, a szobákban szabadonsugárzókat, más területeken pedig kamrákat helyeztek el. Az étkezde élelmiszer-feldolgozó és étkezőhelyiségeibe érzékelők nélküli szabadonsugárzókat választottak. Összesen 50 terméket szereltek fel: 40 szabadonsugárzót a szobákban, hét mennyezetközeli megoldást az előcsarnokban és a recepción két kamrát is.

Kapcsolódó esetek

Vauban Klinika

UV-C-felület- és légfertőtlenítés a Vauban Klinika látogatóinak, személyzetének és ügyfeleinek további védelme érdekében.

Optimax

Segítünk az OPTIMAX vállalatnak megvalósítani az egészséges épületekről szóló elképzelésüket