A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  A kontraszt kulcsfontosságú

  Fashion Proof Optics

  Magas fényintenzitás és optimalizált kontraszt


  A megfelelő mennyiségű fény létrehozása és a megfelelő kontraszt kialakítása a divatüzletben kulcsfontosságú a vásárlók figyelmének felkeltéséhez. A Fashion Proof Optics (FPO) lencsét a maximális fénysugárintenzitást szem előtt tartva fejlesztettük ki. Ez összegyűjti a fényvető által kibocsátott összes fényt, így drámai mértékben, 30%-kal növeli a fénysugárintenzitást. Mivel nincs kiszűrődő fény, duplázódik a kontraszthatás.

  Emelje ki termékválasztékát, és teremtsen élénkítő élményt!

  Magas fényintenzitás és optimalizált kontraszt

  A Fashion Proof Optics (FPO) fókuszálja a szpotlámpák fényét

  Reflektoroptika, amely mindig fénykoszorús maggal rendelkező sugarat bocsát ki (kiszűrődő fény)

  A sugárzási szögek széles választéka


  Különféle sugárzási szögű (a keskenytől a szélesig) és lencséjű (a reflektoroktól a Fashion Proof Optic típusig) termékek közül választhat az igényeinek megfelelően. Felméréseink szerint ügyfeleink az olyan fénysugarakat kedvelik, amelyek élessége lassan tompul, és nem keltenek fénykoszorút. Ezért fejlesztettük ki a Fashion Proof Optic (FPO) lencsét, amely nagy intenzitású fénysugarakat és lassú élességtompulást biztosít.
  Színvisszaadás

  Teremtse meg a tökéletes élményt a legjobb minőségű fénnyel

  Tudjuk, hogy az érzelmek kulcsfontosságú szerepet játszanak a vásárlók döntésében, és hogy megfelelő érzelmeket a megfelelő élménnyel lehet kiváltani. A fényminőség megkülönböztető tényező lehet, amikor megteremti a márkája által nyújtott élményt az üzletében.

   

  A fényminőség nemcsak a világítás paramétereit és jellemzőit jelenti, hanem azt a módot, ahogy a világítás befolyásolja a vásárlási élményt, a tér érzékelését és a termékválaszték bemutatását.

   

  A kiváló világítás az élmény megteremtéséről szól. Nem csak látható, hanem érezhető.

  Hogyan vonzhat be több ember a divatüzletébe? A válasz a fényminőség.

  A fényminőség előnyeinek rövid áttekintése

  A fényminőség előnyeinek rövid áttekintése
  Energiamegtakarítás

  Különböztesse meg a márkája nyújtotta élményt

  Teremtsen olyan hangulatot, amely egyedileg azonosítja márkáját és a bolt célját. A Philips Fashion Proof Optics (FPO) intenzív fényeket és kontrasztokat biztosít, amelyekkel javíthatja a termékválaszték megjelenését, hangulatot teremthet, és kifejezheti a bolt identitását.

  Energiamegtakarítás

  A termékválasztéka rivaldafényben

  A Philips Fashion Proof Optics (FPO) kiemeli a termékválasztékát. A miniatűr szpotlámpáknak és a kiváló káprázásgátlásnak köszönhetően az egyedi optika 30%-kal intenzívebb fényeket és dupla mennyiségű kontrasztot biztosít, így kiemelve a termékválasztékát.

  Energiamegtakarítás

  Javítsa termékválasztéka színeit

  A vásárlók a szemüknek hisznek. A Philips LED-árnyalatai biztosítják, hogy termékválasztéka élénk színekben fog megjelenni. Hangsúlyozza ki a szövetek természetes színét, és gondoskodjon arról, hogy a vásárlók a valódi színeket lássák. Nyűgözze le őket a fényminőség által megteremtett élménnyel!

  Energiamegtakarítás

  Fokozza az üzlete figyelemfelkeltő erejét és forgalmát

  A nagyon keskeny sugárzási szöggel és a magas intenzitású fénnyel élénk és vonzó kirakatokat alkothat. A kirakatai így még napos időben is világosnak és hívogatónak fognak tűnni.

   

  Akkor mutatod valódi arcodat, amikor a teljes fényeddel sugárzol."


  Roy T. Bennett

  Fashion Proof Optics a TrueFashion termékcsaládban

  A TrueFashion termékcsaládot bemutató videó

  Esettanulmányok

  Többet szeretne tudni?

   

  Ha kérdése vagy kérése van, forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz.