A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Maximális biztonság 
  napról napra

  Földi oldal

  A reptér több millió ember úti célja, amint üzleti útra vagy vakációzni indulnak vagy éppen megérkeznek onnan. De a sok millió ember esetében, akik a repterek közelében élnek és dolgoznak, szomszédságot is jelent. Világítási megoldásaink anélkül teszik biztonságossá és barátságossá a reptér földi oldalát, hogy szükségtelen fényszennyezést vagy káprázást okoznának.

  Parkolók

   

  Az autóparkoló gyakran az első hely, amellyel a reptérre látogató emberek találkoznak. A beltéri parkolóknak is, amelyekben nincs természetes napfény, biztonságosnak és rendezettnek kell lenniük. De mivel egész nap világítást igényelnek, jól működő és költséghatékony világítási rendszer igényelnek.

  A repterek beltéri parkolóinak világítása

  Utak és alagutak

   

  Akár több óra van hátra a járatuk indulásáig, akár az utolsó pillanatban érkeznek autóval, a repterek útjain és alagútjain való navigáció a megfelelő parkolóig vagy terminálig kihívást jelent sok utas számára. Elsődleges fontosságú a gyalogosok és az autósok biztonsága. Ha a jelzéseket a megfelelő kültéri világítással egészíti ki, maximalizálhatja a forgalomáramlást, és minimalizálhatja a baleseteket.

  A reptéri utak világítása – a fényszennyezés megakadályozása

  Többet szeretne tudni?

   

  Ha kérdése vagy kérése van, forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz.