Amikor a biztonság életbevágó

Légi oldal

A repülőtér légi oldalán számos olyan tevékenység folyik, amelyet biztonságosan és hatékonyan kell kezelni. Ehhez fontos, hogy a világításnak megfelelőnek kell lennie, hogy a dolgozók el tudják végezni a vizuális ellenőrzést igénylő munkákat, de nem szabad annyira erősnek lennie, hogy káprázást és kényelmetlenséget okozzon.

További információk a terminálok világításáról

Előterek

Azt a területet, ahová a repülőgépek parkolnak az utasok be- és kiszállásához, illetve a poggyász és a rakomány be- vagy kirakodásához, hatékonyan meg kell világítani az olyan kulcsfontosságú műveletek elvégzéséhez, mint a tankolás és a biztonsági vizsgálatok.

Az erős fehér fény segít a dolgozóknak kezelni a rakodást, a vendéglátást és a tankolást, valamint az információk helyes elolvasásában. Ezenkívül megnyugtatja a kapunál a beszállásra várakozó utasokat is, mivel láthatják, hogy a repülőtér mindig betartja a biztonsági és munkavédelmi protokollokat.

Hangár

Hangárok

A háttérben dolgozó támogató személyzetnek el kell végeznie a karbantartási munkálatokat. A hatékony világítás kulcsfontosságú az üzemeltetési hatékonysághoz. Az erős fehér fény nemcsak a láthatóságot javítja, hanem azoknak is segít, akik késő éjszaka dolgoznak, hogy éberek maradjanak, és összpontosítani tudjanak, továbbá minimalizálja a leállásokat, és javítja a repülőtér biztonsági gyakorlatát.

Royal Mail NDC raktárvilágítás

Logisztika

Kulcsfontosságú, hogy a logisztikai területeken a dolgozók biztonságban tudják végezni a munkájukat. Az egyenletes és irányított fehér LED-világítás segít csökkenteni a sötét sarkokat, ahol balesetek következhetnek be. Rugalmas, könnyen használható világítási rendszereinkkel a megfelelő mennyiségű fényt tudja eljuttatni oda és akkor, ahol és amikor szükség van rá, növelve műveletei hatékonyságát és minőségét. Együttműködünk Önnel világítási igényei kielégítésében, és segítünk intuitív, teljes mértékben funkcionális, csúcsminőségű világítási rendszert kialakítani.

Többet szeretne tudni?

Ha kérdése vagy kérése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.