A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Megoldást keres

  vagy a legjobb megoldást keresi

  Ahol a világítás tényleg számít, ott az igazi profik a Coreline termékcsaládot 
  választják.

  A tapasztalt szerelők soha nem mondanak nemet, ha időt és  pénzt takaríthatnak meg. És a Philips CoreLine LED-es lámpatestek esetében soha nem  kell nemet mondaniuk. Mivel a Philips CoreLine termékcsalád a LED-es világítási megoldások  teljes választékát kínálja, amelyek minimálisra csökkentik a telepítési időt,  és maximális energiamegtakarítást biztosítanak.

  Innovatív

   
  A CoreLine lámpatestek az első Interact Ready LED-es lámpatestek; zökkenőmentesen működnek együtt az intuitív Interact Pro alkalmazással és irányítópulttal.
  csavarkulcs

  Könnyen beszerelhető

   
  A CoreLine LED-es lámpatestek  hatékony kialakítása lehetővé teszi  a meglévő lámpatestek cseréjét – nincs szükség költséges újravezetékezésre vagy a mennyezet átalakítására.

  Kiváló minőség

   
  A CoreLine lámpatestcsalád a LED-es megoldásnak köszönheti kiváló minőségű fényét. Hosszú élettartamával minden igényt kielégít, és a legjobb világítási megoldást biztosítja.

  Az igazi profik megbíznak a Philips CoreLine lámpatestcsaládban

   

  Akár régi, akár új – az optimális LED-világítás az épületnek  igazán különleges megjelenést ad,  és olyan hellyé alakíthatja, ahol az emberek örömmel dolgoznak és élnek. Ajándékozza ügyfeleinek a Philips CoreLine LED-es lámpatestekkel a meglepetés élményét: a piacvezető, széles választékú minőségi LED-világítást. Mert amikor a fény tényleg fontos, Ön nem akar kockáztatni.

  CoreLine videókép

  A portfólió

  CoreLine Downlight

  Coreline Downlight


  A CoreLine Downlight mélysugárzó lámpatestekből álló, a CFL-ni/CFL-i mennyezeti világítótestek kiváltására tervezett termékcsalád. Kedvező teljes élettartam alatti megtérülésnek köszönhetően a vásárlók könnyebben váltanak LED-es megoldásokra. A termékcsaládba tartozó lámpatestek természetes hatású fényt biztosítanak általános világítási célokra. Alkalmazásuk azonnali energiamegtakarítást eredményez, élettartamuk pedig sokkal hosszabb, ezáltal nemcsak garantált a remek ár/érték arány, de környezetbarát megoldás is. A termékek könnyen felszerelhetők a szabványos kivágási méretüknek és a gyorscsatlakozónak köszönhetően. InterAct Ready lámpatest, integrált vezeték nélküli kommunikációval; InterAct átjárókkal, érzékelőkkel és szoftverekkel együtt használható.
  CoreLine SlimDownlight

  CoreLine SlimDownlight

   

  A CoreLine SlimDownlight ultravékony, süllyesztett lámpatestekből álló, a CFL-ni/CFL-I mennyezeti világítótestek kiváltására tervezett termékcsalád. Kedvező teljes élettartam alatti megtérülésnek köszönhetően az ügyfelek könnyebben válthatnak LED-es megoldásokra. A CoreLine SlimDownlight ideális általános világítási alkalmazásokhoz. Alkalmazása azonnali energiamegtakarítást eredményez, élettartama sokkal hosszabb, ezáltal nemcsak garantált a remek ár/érték arány, de környezetbarát megoldás is. A termékek könnyen felszerelhetők a szabványos kivágási méretüknek és a rendkívül kis beépítési mélységüknek köszönhetően. InterAct Ready lámpatest, integrált vezeték nélküli kommunikációval; InterAct átjárókkal, érzékelőkkel és szoftverekkel együtt használható.

  CoreLine SlimDownlight LED-es mélysugárzó.
  CoreLine Recessed

  CoreLine Recessed

   


  Legyen szó új épületről vagy meglévő helyiség felújításáról, az ügyfelek olyan világítási megoldásokat szeretnének, amelyek jó minőségű fényt biztosítanak, valamint az energia- és a karbantartási költségek jelentős csökkenését eredményezik. Az új CoreLine Recessed LED-es termékekkel egyszerűen válthatja ki a funkcionális lámpatesteket az általános világítási alkalmazásokban. A lámpacsere rendkívül egyszerű, a kiválasztástól a karbantartásig. InterAct Ready lámpatest, integrált vezeték nélküli kommunikációval; InterAct átjárókkal, érzékelőkkel és szoftverekkel együtt használható.

  CoreLine Recessed
  CoreLine Panel

  CoreLine Panel


  Legyen szó új épületről vagy meglévő helyiség felújításáról, az ügyfelek olyan világítási megoldásokat szeretnének, amelyek jó minőségű fényt biztosítanak, valamint az energia- és a karbantartási költségek jelentős csökkenését eredményezik. Az új CoreLine Panel LED-es termékekkel egyszerűen válthatja ki a funkcionális lámpatesteket az általános világítási alkalmazásokban. Már az irodai szabványoknak nem megfelelő (NOC) és az irodai szabványoknak megfelelő (OC) változat is kapható. A lámpacsere rendkívül egyszerű, a kiválasztástól a karbantartásig.
  CoreLine Panel
  CoreLine Recessed Spot

  CoreLine Recessed Spot


  A CoreLine Recessed Spot egy süllyesztett spotlámpacsalád, amely a halogén világítótestek kiváltására szolgál. Halogén lámpákéhoz hasonló megjelenése és kedvező ára megkönnyíti a vásárlók döntését a LED-es technológiára való átállásra. A termék ideális megoldás kiemelő világítási célokra, használatával azonnali energiamegtakarítás érhető el, élettartama pedig sokkal hosszabb – így igazi környezetbarát megoldásnak minősül. A gyorscsatlakozós megoldásnak köszönhetően beüzemelése gyors és egyszerű.
  CoreLine Recessed Spot
  CoreLine Projector

  CoreLine Projector


  A CoreLine Projector a halogén lámpatestek és CDM fényvetők kiváltására tervezett világítótest-család. Letisztult vonalai és a kedvező teljes élettartam alatti megtérülés megkönnyíti a vásárlók döntését a LED technológia mellett. Kiemelő világításoknál a lámpatestek természetes fényhatást biztosítanak. Alkalmazásuk azonnali energiamegtakarítást eredményez, élettartamuk pedig sokkal hosszabb: ezáltal garantált a remek ár/érték arány és a környezetbarát megoldás. A termékek könnyen felszerelhetők akár szabványos sínre, akár felületre rögzíthető csatlakozóval.
  CoreLine Projector
  CoreLine Surface Mounted

  CoreLine Surface Mounted

   

  Legyen szó új épületről vagy meglévő helyiség felújításáról, az ügyfelek olyan világítási megoldásokat szeretnének, amelyek jó minőségű fényt biztosítanak, valamint az energia- és a karbantartási költségek jelentős csökkenését eredményezik. Az új CoreLine Surface-mounted lámpatestek ideálisak általános világítási alkalmazásokhoz. A lámpacsere rendkívül egyszerű, a kiválasztástól a karbantartásig. InterAct Ready lámpatest, integrált vezeték nélküli kommunikációval; InterAct átjárókkal, érzékelőkkel és szoftverekkel együtt használható.

  CoreLine Surface-mounted
  CoreLine Wall Mounted

  CoreLine Wall Mounted

   

  A CoreLine Wall Mounted kör alakú, felületre szerelhető lámpatest, amely kiváló megoldás közlekedőhelyiségekben, például folyosón és lépcsőházban. A modern, diszkrét kialakításának és a homogén fényeloszlásnak köszönhetően remekül illeszkedik a legtöbb környezetbe. A gyorscsatlakozós megoldásnak köszönhetően beüzemelése gyors és egyszerű.

  CoreLine Wall Mounted
  CoreLine Batten

  CoreLine Batten

   

  Legyen szó új épületről vagy meglévő helyiség felújításáról, az ügyfelek olyan világítási megoldásokat szeretnének, amelyek jó minőségű fényt biztosítanak, valamint az energia- és a karbantartási költségek jelentős csökkenését eredményezik. Az új CoreLine Batten LED-es termékcsalád a hagyományos szabadonsugárzók kiváltására alkalmas. A lámpacsere rendkívül egyszerű, a kiválasztástól a karbantartásig.

  CoreLine Batten
  CoreLine Waterproof

  CoreLine Waterproof

   

  Legyen szó új épületről vagy meglévő helyiség felújításáról, az ügyfelek olyan világítási megoldásokat szeretnének, amelyek jó minőségű fényt biztosítanak, valamint az energia- és a karbantartási költségek jelentős csökkenését eredményezik. Az új CoreLine Waterproof LED-es termékekkel fénycsöves, hagyományos por- és páramentes lámpatestek válthatók ki. A lámpacsere rendkívül egyszerű, a kiválasztástól a karbantartásig.

  CoreLine Waterproof
  CoreLine High-bay

  CoreLine High-bay

   

  A 2013-ban bevezetett CorelIne High-bay sikerei után, az új generáció megjelenésével tovább javítható a teljes élettartam alatti megtérülés, és a választható DALI fényerő-szabályozás alkalmazásával további energiamegtakarítás érhető el. A 250 és 400 W-os HPI világítótestek kiváltására készült CoreLine High-bay G3 a LED-világítás összes előnyét kínálja a vevők számára: „friss” fényminőség, hosszabb élettartam, valamint kisebb energiafogyasztás és alacsonyabb karbantartásigény – mindezt egy megbízható gyártótól. Ugyanakkor a szerelést végzők számára is egyértelmű előnyöket biztosít. A lámpatest rögzíthető a meglévő rácsszerkezetre. A felszereléshez és a szervizeléshez nem kell felnyitni a világítótestet. Mivel kisebb és könnyebb a hagyományos világítótesteknél, ezért nagyon könnyen kezelhető.

  CoreLine High-bay
  CoreLine Trunking

  CoreLine Trunking

   

  Legyen szó új épületről vagy meglévő helyiség felújításáról, az ügyfelek olyan világítási megoldásokat szeretnének, amelyek jó minőségű fényt biztosítanak, valamint az energia- és a karbantartási költségek jelentős csökkenését eredményezik. Az új CoreLine Trunking LED-es termékekkel az általános világításra használt lámpatestek válthatók ki. A lámpacsere rendkívül egyszerű, a kiválasztástól a karbantartásig.

  CoreLine Trunking
  CoreLine Tempo Large

  CoreLine Tempo Large


  A CoreLine Tempo Large kiváló hatékonyságú fényvető, amely tökéletesen megfelel a hagyományos lámpatestek kiváltására. A letisztult kínálat megkönnyíti a lámpacserét. A könnyen felszerelhető CoreLine Tempo Large számos területre alkalmas fényáramcsomagokat kínál magas teljesítményű aszimmetrikus és szimmetrikus optikákkal is. U alakú egyetemes tartókonzol és külső 3 pólusú, IP68 védettségű gyorscsatlakozó.
  CoreLine Tempo Large
  CoreLine Tempo Small

  CoreLine Tempo Small


  A CoreLine Tempo Small kiváló hatékonyságú fényvető, amely tökéletesen megfelel a hagyományos lámpatestek kiváltására. A hagyományos megoldásokhoz képest kisebb a teljesítményfelvétel és alacsonyabb a bekerülési költség. A letisztult kínálat megkönnyíti a legjobban illeszkedő megoldás megtalálását.
  A könnyen felszerelhető CoreLine Tempo Large számos területre alkalmas fényáramcsomagokat kínál magas teljesítményű aszimmetrikus és szimmetrikus optikákkal is.
  CoreLine Tempo Small
  CoreLine Bollard

  CoreLine Bollard

   


  A Coreline Bollard segíti az éjszakai tájékozódást és kiválóan beilleszkedik a legtöbb városi környezetbe a diszkrét kialakításának köszönhetően.

   

  CoreLine Bollard
  CoreLine Malaga

  CoreLine Malaga


  A CoreLine Malaga LED-es termékcsaládot az általános közúti és utcai alkalmazásokhoz fejlesztették. A Malaga LED-ek két méretben érhetők el, Philips Xitanium előtéttel, mely garantálja a minőséget és megbízhatóságot. A megbízható minőség. A rendkívül hatékony CoreLine Malaga LED az 50, 70, 100 és a 150 W-os SON-T lámpatestek kiváltására is alkalmas. Megfelelő mennyiségű fényt biztosít a megfelelő helyen. A közepesen sugárzó (DM) optika hatékony fényeloszlást nyújt az utakon. Ez a kombináció jelentős energiamegtakarítást jelent, és jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket. Akár 50%-os energiamegtakarítás amellett, hogy a CoreLine Malaga LED-es lámpatestek bekerülési költsége közel azonos a hagyományos SON-T lámpatestekével, beleértve az első fényforrást is. CoreLine Malaga LED ideális fényt biztosít a teljes élettartama alatt, így a befektetés már azzal megtérül, hogy itt a fényforrást nem kell cserélni, szemben a SON-T-lámpákkal. A hosszabb tömszelence megkönnyíti a felszerelést; a világítótestet nem kell felnyitni a tápkábelhez való csatlakozáshoz. Ugyanakkor a síküveg burkolat könnyen eltávolítható, amikor az előtét karbantartást igényel. A CoreLine Malaga LED világítótestet a funkciók és a jellemzők összessége ideális választássá teszik. Mint a CoreLine család többi tagja, a Malaga LED is könnyen és egyszerűen beszerezhető egy közeli Philips-partnertől. Egyszerűen hatékony.
  CoreLine Malaga LED

  Esetek és eszközök

  CoreLine bemutató

  Nézze meg a CoreLine-t teljes pompájában! Vegyen részt a 360°-os interaktív épületbemutatón, így megtekintheti a CoreLine működését a legfontosabb alkalmazási területeken.

  CoreLine bemutató

  Nézze meg a CoreLine-t teljes pompájában! Vegyen részt a 360°-os interaktív épületbemutatón, így megtekintheti a CoreLine működését a legfontosabb alkalmazási területeken.
  • Sedgemoor District Council

   Sedgemoor District Council

   Find out how commercial lighting is making a better workspace at Sedgemoor District Council

  • E.ON Spain

   E.ON Spain

   Find out how E.ON Spain is leading the way in energy conservation through LED lighting

  Pillanatkép egy CoreLine beépítéséről készült videóból

  Könnyen szerelhető

   

  Most a saját szemével is láthatja, milyen gyors és egyszerű a CoreLine termékek beépítése. Pillantson bele a különös gonddal összeállított beszerelési videókba, amelyek lépésről lépésre ábrázolják a folyamatot.

   

  alkalmazáscsomag

  Alkalmazáscsomagok

   

  Teljes körű megoldást keres egy adott alkalmazási területre? Frissen kiadott alkalmazáscsomagjainkkal mostantól még egyszerűbb a világítási alkalmazások és megoldások kiválasztása.

   

  Forgalmazót keres

   

  Találja meg az Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.

  Lépjen velünk kapcsolatba

   

  Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

  Kapcsolódó termékek