A Philips UV-C-légfertőtlenítők plusz védelmi szintet biztosítanak

Megvilágítjuk az utat az „új normalitás” felé

Pomme D'Api óvoda, Madrid, Spanyolország

A Philips a madridi Pomme D'Api óvodában a tanulók, a szülők és a személyzet számára egyaránt nyugalmat biztosított az UV-C-fertőtlenítéssel, biztonságosabb beltéri környezetet teremtve anélkül, hogy megzavarná az ott folyó tevékenységeket.

A Philips UV-C-légfertőtlenítő készülékek kiegészítő védelmet nyújtanak, és lehetővé teszik, hogy ne kelljen többé arcmaszkot viselnünk. Érdemes hasonló intézkedéseket hozni minden olyan helyeken, ahol sok ember tartózkodik.
– Sébastien Dumas, a Pomme D'Api óvoda tanára
Philips UV-C-légfertőtlenítő készülékek

Ügyfélkihívás

A Pomme D'Api óvoda számára az arcmaszk nélküli tanítás során a biztonságérzet kulcsfontosságú volt az „új normalitáshoz” való alkalmazkodásban. A vírusok és más fertőzések gyorsan terjednek az óvodákban, ahol 2–6 éves gyermekek gyűlnek össze – ilyen fiatal korban nehéz alkalmazni a szociális távolságtartási intézkedéseket. A cél egy hatékony, könnyen használható és karbantartható rendszer bevezetése volt, amely anélkül segít vírusmentesíteni az óvodát, hogy megzavarná az órákat.

Philips UV-C-légfertőtlenítő készülékek

Hatékonyság, jövedelmezőség és fenntarthatóság

A Pomme D'Api azt a célt tűzte ki, hogy a gyerekek a fertőzésektől való félelem nélkül térhessenek vissza az óvodába anélkül, hogy maszkot viselnének, szociális távolságtartási intézkedéseket vezetnének be, vagy csökkentenék a csoportok létszámát. Ennek megvalósítása érdekében két Philips UV-C-légfertőtlenítő egységet telepítettek. Az UV-C-légfertőtlenítés bevált megoldás, amely egy óra alatt semlegesíti a helyiségekben lévő mikroorganizmusok akár 95%-át.1 Hordozható, akkor is használható, amikor a termekben tartózkodnak, és nagyon halk, így nem zavarja a gyermekek tanulását és játékát.

A Henan Zhongke Lianchuang Test Service Co., Ltd vizsgálatának összegzése: A Philips UVCA200 UV-C-légfertőtlenítő készüléket 60 percig és 120 percig üzemeltették a 80 m³-es tesztkamrában. A teszt során ≥95%-os arányban elpusztította a levegőben lévő természetes baktériumokat, ami megfelelt a WS/T648-2019 (A légfertőtlenítő készülékek általános higiéniai követelményei) szabvány előírásainak.

Kapcsolódó esetek