A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  A világítástechnika
  a Signifyhoz került

  Philips Lighting szolgáltatások képe

  A világítástechnikai szolgáltatások mostantól a Signify kínálatában állnak rendelkezésre


  A mai világítási technológia sokkal több lehet, mint pusztán fényforrás. A Signify az élen jár az innovatív, személyre szabott világítási szolgáltatások terén, amelyek töredékáron tudják biztosítani a minőségi világítást, ugyanakkor javítják az üzleti eredményeket.
   

  A Signify szolgáltatásai többek között: a jelenlegi világítási rendszer felmérése, új világítási terv készítése, zökkenőmentes karbantartás, távoli segítségnyújtás és garantált világítási teljesítmény. Kössön partnerszerződést a Signify-jal, és mi a világítást a vállalata sikerének szerves részévé tesszük. Mi gondoskodunk a világításról, hogy Önnek csak az üzletvitelére legyen gondja.

  Signify világítástechnikai szolgáltatások


  A Signify élen jár a személyre szabott világítási szolgáltatások terén, amelyek biztosítani tudják azt a minőségi világítást, amelyet vállalkozása megérdemel.

  Professzionális szolgáltatások

  Személyre szabott világítási szolgáltatások
  professzionális szolgáltatások
  Akár a lámpatestek cseréjéről van szó, akár a teljes rendszer áttervezéséről, segítünk átalakítani a világítástechnikai rendszert úgy, hogy mind Önnek, mind vállalkozásának tökéletesen megfeleljen.

  Élettartam-szolgáltatások

  Hosszabbítsa meg a világítástechnikai rendszere élettartamát
  Élettartam-szolgáltatások
  A világítástechnika a vállalkozás fontos része. Ezért kínálunk személyre szabott karbantartási csomagokat, amelyekkel világítástechnikai rendszere hosszú idő után is legjobb formáját hozza.

  Felügyelt szolgáltatások

  Bízza ránk világítástechnikai rendszere karbantartását
  Felügyelt szolgáltatások
  Szolgáltatásaink a kezdeti tervezéstől és telepítéstől a folyamatos zökkenőmentes üzemeltetésig és karbantartásig minden igényt kielégítenek. Ön pedig összpontosíthat, amihez a legjobban ért: vállalkozása üzemeltetéséhez.

  Többet szeretne tudni?


  Kérdéseivel és kéréseivel forduljon a helyi szolgáltatási központunkhoz.