A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Világítás-szolgáltatás,
  mely megfelel üzleti igényeinek

  Világítási szolgáltatások, amelyek értéket teremtenek


  A mai világítási technológia sokkal több lehet, mint pusztán fényforrás. A Philips az élen jár az innovatív, személyre szabott világítási szolgáltatások terén, amelyek töredékáron tudják biztosítani a minőségi világítást, ugyanakkor pedig javítják az üzleti eredményeket.

   

  A Philips szolgáltatásai többek között: a jelenlegi világítási rendszere felmérése, új világítási terv készítése, zökkenőmentes karbantartás, távoli segítségnyújtás és garantált világítási teljesítmény. Kössön partnerszerződést a Philipsszel, és mi a világítást a vállalata sikerének szerves részévé tesszük. Mi gondoskodunk a világításról, hogy Önnek csak az üzletvitelére legyen gondja.

  A legjobb szolgáltatási terv a világítási igényei kielégítésére

  Professzionális szolgáltatások – a Philips Lighting szolgáltatásai
  Professzionális szolgáltatások
  Világítási tanácsok és egyedi tervezés
  Világítási rendszere frissítését tervezi? Az igényei és óhajai figyelembevételével felmérjük a meglévő berendezéseit, és világos betekintést és útmutatást nyújtunk azzal kapcsolatban, hogyan optimalizálhatja rendszerét. Ez vonatkozhat a rendszer teljes áttervezésére vagy a korábbit egyszerűen leváltó LED-es megoldásra.
  Élettartam-szolgáltatások – a Philips szolgáltatásai
  Élettartam-szolgáltatások
  Hosszabbítsa meg a világítási rendszerei élettartamát
  A világítási infrastruktúrája szervezete egyik legfontosabb és legértékesebb tulajdona, ezért érdemes azt megvédeni. A megfelelő karbantartási tervvel és távoli segítségnyújtással meghosszabbítjuk termékei élettartamát, és optimalizáljuk a teljesítményüket, és közben csökkentjük a megszakításokat, és minimalizáljuk a váratlan költségeket.
  Projektszolgáltatások – szervezze ki világítási infrastruktúrája kezelését
  Felügyelt szolgáltatások
  A világítás eredményközpontú kezelése
  A teljes nyugalomért akár teljesen ki is szervezheti világítási infrastruktúrája kezelését. A felügyelt szolgáltatásaink lefedik minden igényét – a kezdeti tervezéstől és telepítéstől a folyamatos zökkenőmentes üzemeltetésig és karbantartásig. Ráadásul figyelembe vesszük a gazdasági fenntarthatóságot, és minimalizáljuk az ökológiai lábnyomát.

  Ismerje meg, mire képesek a világítási rendszerek…

  Kérdése vagy esetleg javaslata van?

  Forduljon hozzánk bizalommal –
  örömmel segítünk!