A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  HealWell

   

  Betegszobai világítás, amely javítja az ott tartózkodók közérzetét

  A gyógyítást segítő világítás

  Hozzon létre hatékonyabb gyógyítási környezetet a fény természetes erejével. A HealWell automatikusan az ember cirkadián ritmusához igazítja a betegszoba világítását, segítve ezzel a fekvőbetegek jobb alvását, közérzetét és a gyógyulás gyorsabb folyamatát.

   

  A HealWell bizonyítékon alapuló megközelítést alkalmaz a világításhoz olyan mennyezeti modulok révén, amelyek dinamikus fényerő- és színtónus-szabályozással szimulálják a nappali ritmusokat, miközben kitűnő megvilágítást nyújtanak az orvosi vizsgálatokhoz. 

  A betegek könnyedén személyre szabhatják a világítást az ágyukból, míg a diszkrét LED-fények segítenek a dolgozóknak csendben működni. Releváns vizsgálatok szerint a HealWell segít a betegeknek gyorsabban elaludni és mélyebben aludni, ami javítja a közérzetüket.*

  A Philips Lighting HealWell betegszobai világítás támogatja a betegek alvási ritmusát, ami javítja az ellátás eredményeit

  A Healwell előnyeinek gyors áttekintése

  A HealWell segíti az alvási ritmust, és lehetővé teszi a betegek és a dolgozók számára a jobb látást, a jobb közérzetet és a jobb működést.
  Javítsa a kezelési eredményeket olyan bizonyítékon alapuló világítással, amely a betegek cirkadián ritmusához igazodik
  Javítsa a betegek használati élményét olyan világítással, amely bizonyítottan* javítja a közérzetet, illetve az alvás minőségét és hosszát
  Javítsa a betegek kényelmét helyi világításszabályozáson keresztül személyre szabott ágy melletti világítással
  Növelje a dolgozók elégedettségét olyan betegszobai világítással, amelyet azonnal a feladataiknak vagy a beteg igényeinek és egészségügyi szükségleteinek megfelelően állíthatnak be
  Takarítson meg energiát a legújabb LED-lámpatestekkel
  Váltson gyorsan egy könnyen telepíthető teljes rendszerre
  Csatlakoztassa a kórház hálózatalapú világítási, épületkezelési vagy más IT-alapú rendszeréhez, hogy lehetővé tegye a központi megfigyelést és jelentéstételt

  Mi lehetséges a Healwell megoldással?

   

  A HealWell egy skálázható, hálózatalapú vezérlőrendszer, amely automatikusan kezeli a dinamikus napfény ritmusait. Az innovatív, kutatásokon alapuló világítási beállításokkal a rendszer az ember cirkadián ritmusához igazodik, így javítja az alvást, csökkenti a szorongást, és növeli mind a betegek, mind pedig a dolgozók jóllétét.

  Hogyan működik a HealWell? 

   

  A Healwell segítségével optimális megvilágítást nyújthat a gyógyításhoz, miközben elősegíti a betegek kényelmét és a munkavállalók elégedettségét.

  A Philips Lighting HealWell egy teljes betegszobai világítási rendszer, amely javítja a betegek élményét
  A mennyezeti lámpák automatikusan szimulálják a napszak változásait, így javítják a betegek közérzetét és alvási ritmusát. A betegek egyéni beállításokat, a fényerőt, színt és az olvasófényt egy kézi távvezérlővel kezelhetik.
  A Philips Lighting HealWell egy teljes betegszobai világítási rendszer, amely javítja az ápolócsapat hatékonyságát
  Az ápolócsapatok a diszkrét környezeti világítással és tájékozódást segítő világítással könnyedén végezhetik a munkájukat a betegek megzavarása nélkül. Ápolói panelek és kapcsolók segítségével vezérelhetik az egyes ágyak világítását, és igény szerint gyorsan megvilágíthatják a teljes szobát. Ha szükséges, az előre beállított világítási profilok a kórház igényeinek megfelelően módosíthatók.

  Esettanulmányok

  *A Philips Lighting, a Clinical Trial Centre Maastricht és a Maastrichti Egyetem közös kutatása. Az eredmények az első elemzésen alapulnak: Gimenez et al. Annual Proceedings of the NSWO, 22. köt., 2011., 56–5. o.

  Lépjen velünk kapcsolatba

  Ha kérdése vagy kérése van,
  forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz

  Fedezzen fel más, ipari épületekbe szánt világítási rendszereket