A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  GreenWarehouse

   

  Energiatakarékos LED-világítás az ipar és a logisztika számára

   

   

  Az eddigi leghatékonyabb raktár

  Az ipar és a logisztika számára szükséges egész napi, költséges világítás már a múlté. A GreenWarehouse lehetővé teszi a biztonságos és hatékony, igény szerinti ipari világítást olyan érzékelőknek köszönhetően, amelyek érzékelik az embereket és a járműveket, és automatikusan állítják be a megfelelő fényerőszintet.

   

  A GreenWarehouse használható bármilyen méretű, nyitott terű vagy állványzatot használó, új vagy meglévő raktárban és ipari épületben. A hosszú élettartamú, energiatakarékos ipari LED-világítás és a rugalmas fényerő-szabályozási zónák akár 50%-kal* csökkentik az energiaköltségeket.

   

  Könnyen telepíthető – egyszerűen cserélje ki a meglévő lámpatesteket. Nincs szükség új kábelre, és a vezeték nélküli vezérlők lehetővé teszik a rendszer egyszerű konfigurálását.

  * A GreenWarehouse és fényerő-szabályozás nélküli, hagyományos fénycsöves megoldások összehasonlítása egy 10 000 m2-es területen mérve 10 év alatt.
  GreenWarehouse – A raktárok okosabb világítása

  Az GreenWarehouse előnyeinek gyors áttekintése

  A Philips Lighting GreenWarehouse ipari világítás megtakarítja az energiaköltségek akár 50%-át
  Hozzon létre biztonságos és fenntartható létesítményt jelenlétérzékeléssel, amely csak a szükséges tevékenységekhez kapcsolja be a világítást
  Szabja testre a világítási zónákat, profilokat és fényerő-szinteket, hogy pontosan a megfelelő fényerőt biztosítsák a csapat hatékony munkavégzéséhez, miközben energiát takarít meg
  Csökkentse a karbantartási költségeket hosszú élettartamú LED-világítással, és takarítson meg további energiát csupán 10%-ra szabályozott háttérfénnyel
  Építse ki a rendszert gyorsan „plug-and-play” vezeték nélküli szabályozókkal, és egyszerűen konfigurálja újra a világítást, ha a létesítmény elrendezése megváltozik

  Mi lehetséges a GreenWarehouse megoldással?

   

  A Philips Lighting GreenWarehouse megoldása lehetővé teszi rugalmas fényerő-szabályozási zónák kialakítását, amelyek növelik a biztonságot, a kényelmet és a hatékonyságot mindenki számára.

  A rendszer működése


  A GreenWarehouse egy teljes ipari világítási rendszer, amelyet a raktár vagy logisztikai létesítmény igényeinek megfelelően konfigurálhat.

  A világítási rendszer lehetővé teszi a saját világítási zónák kialakítását, saját fényerőszintek beállítását és meghatározott világításszabályozási minták időtartamának megtervezését. És mivel gyakorlatilag „plug-and-play”, minimális erőfeszítéssel üzembe állítható. A jelenlétérzékelők kétféle módon telepíthetők: külső érzékelők felszerelésével a falra vagy a mennyezetre úgy, hogy azok jobban illeszkedjenek az épület elrendezéséhez, vagy az integrált érzékelőkkel rendelkező lámpatestek kiválasztásával, így nem kell kiegészítő hardvereket felszerelni.

   

  Képesek vagyunk a legkorszerűbb megoldásokat kínálni a raktár összes részéhez, beleértve a nyitott területeket, állványos raktárakat és hűtőházakat is. A vezeték nélküli szabályozásnak köszönhetően ezek könnyen kezelhetők és beállíthatók, míg mozgásérzékelőik egyszerűen csökkentik az energiafelhasználást. A csomagot a raktárához igazíthatjuk, legyen az bármilyen méretű, így a rendszer teljes mértékben skálázható. 

  GreenWarehouse-kompatibilis lámpatestek

  Philips Lighting GentleSpace gen 2: rendkívül energiatakarékos csarnokvilágítás

  GentleSpace gen 2

   

  Takarítson meg pénzt ezzel az ágazatvezető energiahatékony lámpatesttel, amely rugalmas lehetőségeket nyújt a csarnokvilágításhoz, és lehetővé teszi egy központi vészhálózati PSED kialakítását.

  A Philips Lighting GreenUp Highbay megoldása: energiatakarékos LED-csarnokvilágítás magas mennyezetű ipari létesítmények számára

  GreenUp Highbay  


  Javítsa a működési hatékonyságot magas mennyezetű ipari létesítményében 400 W-os HID-lámpák lecserélésével T5 6 x 54 W-os csarnokvilágítási lámpákra. A vezeték nélküli GreenUp Hightbay megoldás jelenlétérzékeléssel és kézi távvezérlővel akár 88%-kal csökkenti az energiahasználatot.
  A Philips Lighting GreenPerform Highbay megoldása: energiatakarékos csarnokvilágítás magas polcokhoz tervezett LED-optikával

  GreenPerform Highbay


  Érjen el gyors energiamegtakarítást a 250 és 400 W-os HID csarnokvilágítási lámpák lecserélésével a magas polcokhoz tervezett LED-optikákra. Ezek a kifejezetten a raktárok függőlegesen síkjainak megvilágítására megtervezett lámpák optimális láthatóságot biztosítanak minden körülmény között.
  Philips Lighting GreenPerform Batten: energiatakarékos, hosszú élettartamú, vezeték nélkül vezérelhető ipari LED-lámpák

  GreenPerform Batten


  Takarítsa meg a hagyományos T8 típusú szabadonsugárzók fogyasztásának akár 50%-át hosszú élettartamú ipari LED-lámpákkal, amelyeket egy távvezérlővel szabályozhat.
  Philips Lighting Maxos fusion: csökkentse a raktárvilágítási költségeket egy sínes, beépített érzékelőkkel ellátott LED-rendszerrel

  Maxos fusion


  Érjen el kiváló fényminőséget kevesebb szerelvénnyel, és csökkentse a raktárvilágítási költségeket több mint 50%-kal a fénycsövekhez képest. Ennek a sínes LED-rendszernek a beépített érzékelői adatokat gyűjtenek a raktár használatáról, így lehetővé teszik a további hatékonysági javításokat. 
  Philips Lighting Pacific LED: robusztus vízálló lámpatestek, melyek kiváló minőségű fehér fényt biztosítanak a raktárban

  Pacific LED  


  Biztosítson kiváló minőségű fehér fényt olyan robusztus és vízálló lámpatestekkel, amelyek minimalizálják a tükröződést, és könnyen telepíthetők az intelligens végsapkák miatt. 

  GreenWarehouse-szolgáltatások

  élettartam-szolgáltatások

  Élettartam-szolgáltatások

  Védje a befektetését a Philips Lighting egyéni szolgáltatáscsomagjával, amely hosszú távú karbantartást és problémamentes üzemeltetést biztosít.

  Esettanulmányok

  Lépjen velünk kapcsolatba

  Ha kérdése vagy kérése van,
  forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz

  Fedezzen fel más, ipari épületekbe szánt világítási rendszereket